viac emitor, kolektor tranzistora model!

K

khalilmonfaredi

Guest
kto vie, ako môžem modelu viac vysielač alebo viac kolektorom tranzistora v hspice! thnx.

Ak nie je žiadne zvláštne model, použite samostatný tranzistor na každú vydavateľ (kolektor) a úmerne napríklad parameter "oblasť" emitor (kolektor).

Často sa stáva, FAB neposkytujú multi_E a multi_C model, takže si môžete zmeniť v závislosti existovať modelu znalostí elektronického zariadenia musí byť symbol sa vám páči.

Je to riešenie, že?
71_1181251596.jpg

[Quote = khalilmonfaredi] Je toto riešenie myslíte? [/Quote] To je správny môj priateľ.

rovnako ako MOSFETy majú násobenie, pozrite sa na prítomnosť "m" pre ur model tiež ... inak vydavateľ oblasti ako násobok počtu prameňov z vysielača .... alebo ho použiť v obvode, ako u ktorej je uvedené na obrázku ...

Vlastne som s tým nesúhlasí. Modelovanie rôznych zariadení, ako sú vysielače niekoľkých paralelných raz nie je správne. Odporúčam sa pozrieť na Staré !!!!! bipolárnou knihy (veľmi staré I2L, staré TTL logika a pod). S viac vyžaruje bola vykonaná logická hradla napríklad a nikto vám model - to všetko robí ručne a vyžaduje skúsenosti. Budem musieť siahnuť hlboko v mojej hlave a poznámky založiť viac. Ale pozrite sa na priložený PDF napríklad

Stiahol som si súbor, ja sa zdá byť príliš intresting. Môžete uviesť hspice jednoduchý príklad?

Dear John mi poslať napríklad do vašej e-mailu, ale ja som to urobil v predchádzajúcom (svojim spôsobom).

v bipolárnom prevedení IC zvyčajne používajú multi-E / c BJT bunky ... ale žiadny špeciálny model dokonca LVS / DRC, niektoré Fabs nemajú kompletný súbor, ale vládca BJT dizajn modelu je lacný proces .. BJT gummi póry modelu sa potom presnosť CMOS procesu .. dont't príliš premýšľať .. stačí použiť paralelné a BJT procesu obvykle používajú s hlbokými nwell / nie deepN alebo NPN powerNPN Model č multi-port modelu zariadenia

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back