vesmír

S

suvith vs

Guest
ahoj
Mám jednoduchý pochýb.
čo sa stane, keď telo sa predpokladá vo vesmíre?bude jeho pohyb je lineárny alebo kruhovou?Ak kruhové prečo je to tak?

Všetko záleží.Podľa prvého zákona Newtonovho, bude objekt v priestore pohybujú v priamke s konštantnou rýchlosťou.Avšak, ak sa približuje k masívnej planéty, bude to priťahovalo k tomuto objektu.V tej dobe, môže pohyb objektu nemusí byť priamka, môže to byť krivka, eliptické alebo kruhové.Dovoľte mi, aby som site vám príklad.Albert Einstein na začiatku 20. storočia, laimed, že svetlo môže pohybovať v zákrute za predpokladu, že fotóny sú nevyhnutnú je pre nich príťažlivá mohutným telom, čo vedie k záveru, že objekty pohybujú v priamej línii v priestore za predpokladu, že nie je vonkajšie sily pôsobiace na objekt.Ak existujú vonkajšie sily pôsobiace na pohybujúci sa objekt v priestore, výsledok bude iný.

Chcem vám doplniť: Keď je objekt exploduje vo vesmíre, sú dve veci.Jedno, či je objekt mlčí pred výbuchu, potom sa budú pohybovať v priamke o obrátenom smere, ak sa objekt pohybuje rýchlosťou a vnútorná sila pôsobiť v inom smere, bude pohybovať v zákrute.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back