Verilog VPI problém

E

eruisi

Guest
Ja používam ncverilog (LDV4) na spustenie simulácie s funkciami VPI (loadvpi voľba), ale získate nasledujúce errrors: ncsim: premiestnenie chyba:. / Libvpi.so: undefined symbol: vpi_get_userdata Overil som si vpi_get_userdata prototyp vpi_user.h: XXTERN neplatné * vpi_get_userdata PROTO_PARAMS ((vpiHandle obj)), dve miesta v mojom kóde VPI hovoria funcion: arg_array = (vpiHandle *) vpi_get_userdata (systf_h), nemohol som nájsť nič zlé na volanie. Mohol by mi niekto pomôcť von?

Dobrý deň, môžete zobraziť presnú gcc, linky ncverilog príkaz? [Quote = eruisi] Ja používam ncverilog (LDV4) na spustenie simulácie s funkciami VPI (loadvpi voľba), ale získate nasledujúce errrors: ncsim: premiestnenie chyba:. / Libvpi.so: undefined symbol: vpi_get_userdata [/quote] Dúfam, že Ste beží na rovnakom OS - čo znamená, že takto vytvorené súbor pre Linux, a je spustený NC na Linuxe. [Quote [Overil som si vpi_get_userdata prototyp vpi_user.h: XXTERN void * vpi_get_userdata PROTO_PARAMS ((vpiHandle obj)), dve miesta v mojom kóde VPI hovoria funcion: arg_array = (vpiHandle *) vpi_get_userdata (systf_h), nemohol som nájsť nič zlého povolania. Mohol by mi niekto pomôcť von? [/Quote] Je to len čo do činenia s touto funkciou a pre všetky ostatné VPI hovory rovnako? Je možné, že sa vyjadriť tieto 2 hovory a vidieť, čo sa stane? Idea je do rohu dole, ak je nejaký problém iba s týmto vpi_get_userdata alebo všeobecne prepojenie problém. Skúste tiež vysielanie v cdnusers.org, je sledovaná za podpory CDN chlapci tiež. S pozdravom Ajeetha, CVC www.noveldv.com

Dobrý deň, Váš Prepojenie nie je správne. Môže u plz si ldd na svoje. Súboru a tak povedať, že?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back