Verilog kódu / Algoritmus pre AM, FM a / alebo PM demodulovanie

R

reyge

Guest
Má niekto mať funkčný kód Verilog / algoritmu pre detekciu obálky, fázový diskriminátory a / alebo frekvenčný rozlišovač? Už mám pracovné kód pre demoduláciu ASK a FSK, ale I dont myslím, že budem pracovať pre svoje analógové náprotivok. Vďaka.

tohto typu kódu je ťažké nájsť, pretože je proprietárne kód všeobecne. [Quote = reyge] Má niekto mať funkčný kód Verilog / algoritmu pre detekciu obálky, fázový diskriminátory a / alebo frekvenčný rozlišovač? Už mám pracovné kód pre demoduláciu ASK a FSK, ale I dont myslím, že budem pracovať pre svoje analógové náprotivok. Vďaka. [/Quote]

Oh ... Čítal som tu tému o mäkké rádia zo pred 2 rokmi ... Nemôžem uveriť jeho stále vlastné. Možno, že sú verejné algoritmov ^ _ ^ [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 4 hodinách 58 minút: [/color] [/size] som robil nejaký výskum (vnútri aj mimo tohto fóra), niektoré majú realizované FM demodulácia s využitím všetkých digitálnych PLL a FIR filtre ... Mám sklony k ich použitia. Môj učiteľ navrhol, pomocou FFT .. žiadne komentáre k tomuto? Vďaka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back