Vedenie monitor z modrej / prehry signálu obrazovke

D

dr_serious

Guest
Mám starý notebook 15,4 "LCD displej, ktorý som prevedený na monitore s Regulátor [/URL]. Mám v pláne tejto obrazovky ako obrazovke zobraziť signál, že aj príležitosť vykonať z vysielača wirless. Ale keď môj signál je ďaleko od zdroja i strate image a moja obrazovka v strate signálu alebo modrá obrazovka, až som príležitosť vykonať nový signál. Ale zakaždým, keď mám signál späť je tu druhý oneskorenie, kým som si obraz späť becouse monitor je pomalé myslím. teraz som hľadal riešenie pre oklamať signál, že sa monitor dostane s iným šumového signálu. Takže, keď som stratil signál monitoru wil získať hluk a dont stratiť ísť v žiadnom signálu režime ... Môže chalani bod ma správnym smerom obvodom alebo tak niečo? signál aj prijímať je video stream živého kamery NTSC: 510 (H) * 492 (V) alebo PAL:. 500 (H) * 582 (V) (radšej by som si to potom pracovať s PAL NTSC) som základná znalosť elektroniky / obvodov, ale som úplne bez znalosti o obrazových dát. Thx

Tam by mohlo byť linka na vnútornej doske, ktorá zmení stav, kedy je platný signál prichádzať Ak by ste mohli spojiť tento riadok Hi alebo Lo (podľa toho, čo je potreba), potom by ste mali prinútiť obrazovke vždy zobraziť, čo je prichádzajúci. Avšak to nemusí fungovať. Digitálny prenos nie je ako analógové vysielanie. Máme analógové videorekordéry, ktoré ukazujú, modrá obrazovka, keď žiadny signál je na pásku sa hrá. Keby som rýchle prehrávanie vpred alebo vzad, to je, keď vidím sneh na páske. Avšak s digitálne vysielanie, ak je signál nevhodné, môže digitálny displej ani zobraziť sneh. Sneh je nemala byť súčasťou digitálneho slovníka. To sa môže ukázať, posledný prijatý obrázok, s blokových nesúladu, alebo pixelation alebo iných špeciálnych efektov. Z mojej skúsenosti s miernym digitálneho zariadenia pri strate signálu, bude krátke odmlke a zároveň kontroluje, či získaný signál je dostatočne silný a konzistentný natoľko, aby sa zobrazí. Inými slovami, nemusí fungovať, ak súprava signálny generátor na rovnakej frekvencie príjmu, a to buď v obrazovke alebo ako bezdrôtové. Obrazovka bude pravdepodobne plniť rovnakú dĺžku meškania, pretože prepína medzi zdrojmi dát a vašej alternatívne zdroje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back