Varovanie pri generovaní JEDEC súborov pomocou LCMXO2280c

B

balakrishna

Guest
Dobrý deň, priatelia, som písať kód pre VGA signál generácie. Keď som sa vytvoriť JEDEC súbor v LCMXO2280c to hlási, že proces "JEDEC SÚBOR" úspešne, ale varovanie boli vytvorené. Warnigs sú ako takto POZOR - ngdbuild: logická sieť "GNDZ1" nemá žiadny ovládač POZOR - ngdbuild: logická sieť "GNDZ1" nemá žiadnu záťaž POZOR - ngdbuild: logická sieť "VCCZ1" nemá žiadny ovládač POZOR - ngdbuild: logická sieť "VCCZ1 "Nemá žiadne varovanie pri - ngdbuild: DRC kompletný s 18 varovaní Beh všeobecný návrh DRC ... POZOR - mapa: logická sieť "GNDZ1" nemá žiadny ovládač POZOR - mapa: logická sieť "VCCZ1" ak nemá vodič i generovanie JEDEC súborov pomocou LC4512C, nie je to hlásiť varovanie. Prečo k tomuto problému dochádza? Prosím, každý subjekt, pomôžte mi.

OK budete musieť preukázať kódu, inak je to asi fungovať

ngdbuild a JEDEC - to znie ako vy používate Xilinx ISE, a zacielenie CPLD. Čo sú LCMXO2280c a LC4512C? Sú súbory súvisiace komponenty na CPLD doske?

Dobrý deň, priatelia ..... Je nám ľúto jeho, a nie riešenie pre post .... Mohli by ste mi prosím povedať, ako sa môžeme previesť "text dáta" získané z klávesnice na obrazový formát, ktorý možno zobraziť na monitore pomocou jednoduchého VGA radič? V podstate som sa chcete zobraziť textové dáta na LCD alebo CRT monitor a chcem vytvoriť ovládač VGA za rovnaké. Ja som uviazol Ako sa previesť text do dátovej pixelov ... Vďaka.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back