Varactor Diode Špecifikácia

J

Jellybean

Guest
Mám návrh, ktorý používa Varactor dióda ladenie obvode.Prišiel som cez parameter s názvom "kategórie" podľa klasifikácie časti niektorých listoch.

To má čo do činenia s ladením a kapacitné rozsahy.Nie som si istý, čo to znamená.Chcel by som oceniť pomoc.Mám dvoch priložených listoch pre odkaz.Vďaka.
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

Pri pohľade na 1471, zdá sa, že môže zaručiť min / max delta 3PF, ale nemôžu mať priemernú hodnotu o nič lepšia ako / -3%.To by uľahčilo konštrukciu obvod, ktorý závisí na kondenzátora pomery.Inak min / max 30/40pF môžu byť prehnané.

Som stále trochu zmätená.Použil som varaktory pred rýchlo a špinavo CMOS VCO obvody, ale nikdy som prišiel na to spec predtým.It didnt skutočne záleží potom, pretože som nemusel držať pevne frekvenciu.

Zdá sa, že by som skutočne merať tieto časti po tom, čo som sa kúpiť či objednať špeciálnu-od výrobcu s možnosťou premietania, aby bolo zaručené, že mám správne strane, ak návrh vyžaduje určitú časť pozície pre optimálny výkon.Perphaps sa nejedná o štandardný OTS dielov.Môže byť stopa, prečo Digikey nie je skladom je.Napodiv som len videl tento špec s japonskými výrobcami.

Mohli by ste tiež rozšíriť o "dizajn s kapacitný pomer 'vyhlásenie? Vďaka.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back