E
eltonjohn
Guest
Len pre moju vlastnú kultúrne zázemie i enterprised naučiť trochu o Fourierovej radu a ako je viesť k DFT ..Tiež som chcel undertsand ako Fourierova prišiel s kameňom všeobecná veta, že všetky funkcie možno aproximated a Fourierovej radu. K môjmu prekvapeniu som zistil, že Fourierova len na celkové Theorem. Ktorých už bolo uvedené Lagrange pre pravidelné functions.So aj embarqued v snahe nájsť pôvodné práce, ktoré vedú k takejto myšlienke. Bolo trigonometrické interpolácie pri výpočte dráh nebeských telies.
Rovnako tak som zistil, že Gauss už jasne FFT v pojednaní o interpolácie v roku 1805. Ale jeho práca šla odhalené kým Cooley a Tukea opätovne ho v roku 1965.
Ak niekto má viac dokumentácie na tomto plese guive odkaz trvalo kopat veľa kníh nájsť všetko.
Ide o starú knihu s názvom "História numerických analisys od
16. do
19. storočia" Od Springer Verlag (1977), že
som sa snažia nájsť
Rovnako tak som zistil, že Gauss už jasne FFT v pojednaní o interpolácie v roku 1805. Ale jeho práca šla odhalené kým Cooley a Tukea opätovne ho v roku 1965.
Ak niekto má viac dokumentácie na tomto plese guive odkaz trvalo kopat veľa kníh nájsť všetko.
Ide o starú knihu s názvom "História numerických analisys od
16. do
19. storočia" Od Springer Verlag (1977), že
som sa snažia nájsť