Vďaka spoľahlivé obojstranné spoje doma

B

bigaussie

Guest
Ahoj, viem, že PCB takže téma je dicussed znovu a znovu, ale ja chcem informácie o nástrojoch, ktoré umožňuje, aby jeden robiť obojstranné DPS s profesionálnej kvality. PTH je treba a ja chcem vedieť, ako to možno urobiť doma, spoľahlivá, môžu sa používať niektoré ekonomické nástroje, aby PCB, alebo také, ktoré neviem. Prosím, pomôžte Vďaka vopred bigaussie

[Quote = bigaussie] Ahoj, viem, že PCB takže téma je dicussed znovu a znovu, ale ja chcem informácie o nástrojoch, ktoré umožňuje, aby jeden robiť obojstranné DPS s profesionálnej kvality. PTH je treba a ja chcem vedieť, ako to možno urobiť doma, spoľahlivá, môžu sa používať niektoré ekonomické nástroje, aby PCB, alebo také, ktoré neviem. Prosím, pomôžte ďakujem vopred bigaussie [/quote] Než začnete robiť čokoľvek s PCB, vŕtanie pár "vyrovnanie" otvory na vonkajšej strane dosky, rovnako ako tie, pre montáž do PCB, a potom môžete zarovnať horné a spodné vrstva procesu.

[Quote = bigaussie], ale ako to urobiť aj priechody, e doska otvory na doma ???[/ Citácia] IIRC, existujú riešenia, ktoré sú oplechovanie, ktoré môžu získať prácu, ale nečakajte žiadne kvalitu výroby hoci. Alebo môžete použiť spájky vyplniť diery ako väčšina ľudí. Môžete tiež skúsiť použiť spájkovacia pastu spolu s spájkovacie drôt, aby vyplnil diery. Spájkovacia pasta je kombináciou malých olovených gulí a deoxidisers.
Code:
 http://area26.no-ip.org/articles/pcb
Tri vrstvy PCB doma. Chlapci využíva fotocitlivé PCB na etch z obvodu, ale že môže byť vykonané s bežným obrazovke obraz taky. Jeden kus poradiť aj keď, ak sa učíte / teší PCB robiť doma, potom jej OK. Ale ak ste pomocou týchto PCB u niektorých závažných projektov alebo práce potom si to urobiť niekde inde, pretože aj ladenie obvodu a PCB v rovnakom čase môže byť docela frustrujúce, najmä v malých časových rámcoch. Vyššie uvedené platí najmä pre dvojvrstvové PCB. Tiež najprv vrták z priechody a leptanie dosku.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back