Význam analógového videa na PON

R

ricksidd

Guest
Môže mi niekto vysvetlite mi význam analógového videa na pasívne optická sieť?. Nie som schopný sa dostať, ako je overlay RF sa používa v optických vlákien. Vďaka, Sidd

Rovnako ako je možné modulovať svetlo s on / off modulácie (digitálny), môže byť modulovaný pomocou analógového signálu nosnej RF. Kľúčovým problémom je linearita moduláciu a demoduláciu.

Vážení Radiohead, moje pochybnosti na tému, že robiť svetlo a naopak je jedna vec, ale my môžeme modulovať svetlo skutočne v móde, ako to robíme RF nosiče .... mám na mysli zmenu amplitúdy, fázy a frekvencie. Je svetlo na vlnovej dĺžke 1550 nm môže byť modulovaný .... A ak je, tak prečo by sme reuire len ON OFF typu optického prenosu, tak prečo nie konvenčné typ RF modulovaný prenos vĺn. Prosím informovať .... -Sidd

No, som si istý, že je možné urobiť AM moduláciu generovaného svetla. Len tým, že mení prúd zaujatosť laserové diódy sa zmení výstupný výkon. Ale ako už bolo uvedené, laserové diódy svojej podstate je nelineárny, takže kvalita modulácie je priemerný. Alternatívou je operačný laser v CW a upraví výkon s optickým modulátorom. AM modulácia je snáď možné, ale ja neviem, ako to možno urobiť, a už vôbec nie v hospodárnejším spôsobom. Takže sme držali AM. ON / OFF kľúčovanie je len osobitný prípad tohto.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back