výskumné témy

H

hlifemaker

Guest
Ahoj, ja by som rád, keby niekto môžete mi povedať o nedávnych výskumných tém v oblasti komunikácie a mobilnej komunikácie dnes.

Myslím, že téma adaptívne modulácia OFDM pre-MIMO je veľmi aktívna oblasť výskumu teraz.

ak niekto mi môže pomôcť nájsť rôzne témy alebo voľný papier stránky

V súvislosti s mobilnej komunikácie, jedným z najhorúcejších tém je kódovanie videa pre mobilné telefóny pomocou H.264/AVC. Mnoho článkov a kníh o H.264 sú dostupné na tomto fóre SAD na Edaboard.

ZČU signalizácia Kognitívne RADIO CDMA TDD niekoľko dobrých oblasti výskumu speacially na prvom mieste, ak ur záujem o teórii antény. Zisťuje dobré applns iv priemysle

MIMO a OFDM a ŠZP sú nové oblasti výskumu. Môžete si nájsť dobré tému v tejto oblasti tým, že študuje nejaký papier o tom. klesajúci nahliadnuť do priemeru OFDM mäkké vyrovnávanie kanál STC v MIMO antény

Môžete pracovať na oddelení Interleave viac Access. Jedná sa o technológiu o krok vpred pred CDMA. Môžete požiadať o dokumenty o edaboard alebo ho na EDABOARD sám.

Skúste kognitívne rádio. Je to ako softvér definovať radio, ale viac o senzorové siete. By mal byť horúci a zaujímavý v najbližších niekoľkých rokoch.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back