výpočet vstupná impedancia

R

rezaee

Guest
im začiatočník v používaní ADS, aj simulovať obvod ADS Teraz chcem spočítať vstupné impedanciu obvodu pre navrhovanie zodpovedajúce sieť 50Ω štandard, ale neviem, ako môžem spočítať vstupná impedancia? aký druh simulácie motora musím použiť a ako môžem spočítať vstupná impedancia? ktoré blokujú aj musia používať?

[Quote = rezaee], ktorý druh simulácie motora musím použiť a ako môžem spočítať vstupná impedancia? [/Quote] Neviem, ADS nástroj. Ale myslím, že s akoukoľvek simulátorov SPICE na vás zdrojom jednotka striedavého prúdu do uzla, ktorého impedancia chcete merať, a spustiť simuláciu AC. Ak používate 1A ako aktuálnu jednotku, nameraná hodnota napätia (y) v tomto uzle reprezentovať svoju frekvenciu závislé hodnoty impedancie. Hodnota prúdu injekcie nevadí, pretože okruh bude linearizovaný pre simuláciu AC. Preto hodnotu 1A znamená, že hodnoty impedancie priamo zodpovedajú namerané hodnoty napätia.

Vďaka za pomoc, ale ur nájdem bloku s-parametrov simulácie pallate na reklamy s názvom Zin a myslím, že táto funkcia mi môže pomôcť zmerať vstupné impedanciu obvodu, ale neviem, ako by som ju použiť: cry:

[Quote = rezaee] ... Zin a myslím, že táto funkcia mi môže pomôcť zmerať vstupné impedanciu obvodu, ale neviem, ako by som ju použiť: cry: [/quote] Ja by som navrhnúť: [url = http://www.all-acronyms. com / RFMF] RFMF [/url] ;-)

[Quote = rezaee] Čo je ur prostriedkov z RFMF? [/Quote] To ste čítal odkaz? Dozviete sa, čo by som navrhnúť, aby sa v takom prípade ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back