výpadku prúdu buniek ESD ochranu?

K

katrin

Guest
Pre ESD ochrana, technológia poskytuje I / O pad a VDD, Vss podložky tam sú niektoré moc krúžkov v rámci týchto podložiek, vdd1, vdd2, vss1, vss2 ... Tieto Vdd1. Vdd2 by mali byť prepojené cez VDD podložku, to isté pre Vss Zároveň som si tiež všimol, že niektoré bunky zvané môcť znížiť bunky v knižnici. Aj zrejme musieť pripojiť všetky tieto ESD doštičky spolu cez tieto mocenské-cut-buniek (nie som si istý) Je nutné pripojiť ESD vankúšiky vďaka moc rezaných bunky? Alebo môžem použiť paralelné spojenie kov na tieto vložky spolu priamo? môže mi niekto pomôcť s tým?

výpadku prúdu bunky sú používané k napájaniu izoláciu. všetky výkonové doštičiek hlavne konektivitu rôznych elektrických vedení a ESD štruktúry. Povedzme, že napríklad u potreba oddeliť digitálne a analógové zdroje. potom vložíte výpadku bunky tak, aby "rez" v spojení výkonu vložky. dúfam, že to pomôže ...

Ak máte citlivú I / O blok pre vnútorné analógových obvodov, môže byť nutné znížiť I / O-krúžok do 2 častí. Jedným z nich je pre obloženie digitálnych I / O a PWR / GND, ďalší je na vankúšiky analógové I / O a PWR / GND. Každá časť s vlastným vdd1, vdd2, vss1, vss2 ,.... Dôvodom je, aby sa zabránilo digitálny šum spojky z digitálnych I / O železnici do citlivých analógových obvodov pomocou analógové I / O bloky. Obvykle výkon rez buniek sa používa pre pripojenie GND železničnej I / O-krúžok z oboch sekcie pre posúdenie ESD.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back