výkonový zosilňovač design?

H

has_ajam

Guest
Nazdar,
Chcem navrhnúť kapely X 12 Watt výkonový zosilňovač s čipom HEMT.
Navrhol som nízky výkon zosilňovača Pred montážou.som oboznámený s zodpovedajúce balené tranzistora a ovplyvnenia.
Ale čo body sú rozhodujúce pre výkonové zosilňovače vysoké.(X band 12 Watt výkonový zosilňovač)
Mať akýkoľvek subjekt žiadne body, doklady, dobrou knihou alebo ...
Nemohli byť podobné nízky výkon zosilňovača?mohli
especialiy s čipmi, čo mám robiť?

Drahý,

Je to podobné ako s nízkym výkonom design, ale závisí na vašej design design.In Low Power

Zosilňovače zvyčajne pracujú vo CLASS-A.When ísť až stredný výkon a vysoký výkon

Oni zvyčajne pracujú v triede AB-& C-trieda (Class-D ,...).V low power používate

S-Parametre pre zodpovedajúce dizajn, ale v strednodobom & vysoký výkon, ktoré obyčajne majú len

Zin & Zout (alebo Zin & Zl) tranzistora (Optimum Vstupná impedancia, Optimum Výstupná impedancia, ...)

a tie musia navrhnúť zodpovedajúce obvod previesť 50 ohmov na konjugát Zl alebo Zin.

Nakoniec Take Look @:

http://www.eudyna.com/e/products_e/wireless_e/in_matched_high_powe2r.htm

Majú vnútornú silu uzavreté GaAs FET (uzavretých na 50ohms).

Veľa šťastia!

vyhľadávať knihy podľa zemiačiky
sú veľmi dobré a že sú na fóre
veľa šťastia

Som zmätená, ako ste povedal, že parameter S sa používa pre nižšiu spotrebou .. ale vieme, že parameter S je vhodná pre vysoké frekvencie.áno, keď jeden deň, ktorý chcete design PA, práca vo vysokej frekvencii s vysokým výkonom.parameter, ktorý by sme mohli vybrať?

Pre veľké koncepcie signálu, s-parametre už nie sú použiteľné.Človek musí používať veľké Signa impedanciou.Z-parametre sú často poskytované po frekvenčnom rozsahu, že prístroj je určený k prevádzke.S-parametre sú vhodné iba pre lineárne výlety z bodu skreslenie, veľký signál znamená, ako-lineárny výlety z zaujatosti miesta alebo iné RF bodu.Ako už bolo spomenuté, Cripps zaoberá týmto aspektom docela dobre.

Moonshine

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back