Výkonného systému, AID Converter dizajnu v hlbokej submikronových CMOS Yun Chiu

S

spring1860

Guest
Zdravím všetkých toto OTA je skopírovaný z práce na potrubí ADC, ale neskúmala v detais, má niekto vedieť? Čo je "Pseudo-diferenciál" znamená? Ako by som mal uvažovať o dolnú časť štyri tranzistory M!, M2, M3 a M4? môže niekto nahrať nejaké dokumenty alebo materiály o tom, alebo si len tak krátku explaination? nútil! Vďaka vopred.

[Quote = transbrother] nevidím obrázku. [/Quote] Prepáč, že som nahrať hneď

"Pseudo-diferenciál" znamená, že neexistuje žiadny spoločný chvost zdroj prúdu, ako v skutočnom diferenciálu páru. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] BTW by u plz upload práce. thnx [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] hádať o spodnú naj M1, M4 sú vstupné pár, zatiaľ čo M2, M3 sú menšie veľkosti naj používané na niektoré spoločné potlačenie

Mám záujem o M1, M2, M3 a M4. Rovnako ako safwatonline povedal, M2 a M3 musia byť menšia než M1 a M4. Skúste premýšľať týmto spôsobom. Ak je veľkosť M1-M4 je rovnaký, nebude AC prúdy tečúcej do vstupov. Súčasný AC je ciculating slučka M1 a M3 alebo M4 a M2.

[color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] BTW by u plz upload práce. thnx [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] hádať o spodnú naj M1, M4 sú vstupné pár, zatiaľ čo M2, M3 sú menšie veľkosti naj používané na niektoré spoločné potlačenie
Ahoj, ja nahrať na stránky, ktoré popisujú OTA tu. Môj učiteľ mi povedal, že M2 a M3 použité na zlepšenie linearity OTA .. pretože M1, M4 rozdiel. páru, nelinearity a M2, M3 diff.pair je nelineárny vyrovnané. ale autor hovorí: "udržať vysokú aktuálnu výkonnosť a zároveň veľký výkon hojdačka, hlavný zosilňovač používa pseudo-diferenciálnej architektúry, ako je znázornené na obrázku tranzistorov 4.6.With štyri v zásobníku ,..." To OTA má veľký výkon prúdu, než bez M2, M3 a pridal aktuálne chvost. To je isté. Ale prečo to OTA je možné udržať vysokú aktuálne dffciency? Myslím, že to bude mať väčší prúd energie bez M2, M3. sa mýlim? zároveň musíme pridať M2 M3? pre lepšiu linearity ako môj učiteľ povedal:? Ak je to podľa môjho názoru, M1, M4 a M2 M3 musia byť uzavreté. plz opravte ma, či sa mýlim.

No, z toho, čo sa hovorí v práci, si myslím, že znamená, že veľký výkon prúdu sa získava z používania cascoded fáze (teleskopická), iba zásobníky (no_tail zdroj prúdu), zatiaľ čo aktuálne výkonnosti pochádza z použitia cascode nie kaskády. to nemá nič spoločné s dňom naj (TE navyše naj) Stále si myslím, že dole sú pre neho soufázového (napríklad pri práci bez chvosta zdroj prúdu) [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 6 min : [/color] [/size] BTW Dúfal som, že u nahrať celej práce: D vďaka

[Quote = safwatonline], a to z toho, čo sa hovorí v práci, si myslím, že znamená, že veľký výkon prúdu sa získava z používania cascoded fáze (teleskopická), iba zásobníky (no_tail zdroj prúdu), zatiaľ čo aktuálne výkonnosti pochádza z použitia cascode nie kaskády. to nemá nič spoločné s dňom naj (TE navyše naj) Stále si myslím, že dole sú pre neho soufázového (napríklad pri práci bez chvosta zdroj prúdu) [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 6 min : [/color] [/size] BTW Dúfal som, že u nahrať celej práce: D vďaka [/quote] Vďaka za nápady ur to je celá práca.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back