Uveďte prosím nejaký návrh, o analógových dizajne IC

Z

zcs20060925

Guest
Ahoj, priatelia: Ja som nové analógové designu IC. niekto mi môže povedať: to, čo je základom o analógovom dizajne IC? predtým, než mi niekto povedal operačný zosilňovač je baisc v analógovej IC ako procesor v digitálnej IC, je infraštruktúry pre vás ??????

Dobrý deň, záleží Jeho odkiaľ ste začína! Navrhnem základy BJT a FET ako základy pre analógové Design. Tie by mali mať silný understang týchto začať inak by som povedať jumbo v kaluži analógový design. No, ak ste už tieto potom môžete zvážiť operačný zosilňovač, ako si základný prístup pre analógové design. S pozdravom

[Quote = shashikumar.22] Dobrý deň, záleží Jeho odkiaľ ste začína! Navrhnem základy BJT a FET ako základy pre analógové Design. Tie by mali mať silný understang týchto začať inak by som povedať jumbo v kaluži analógový design. No, ak ste už tieto potom môžete zvážiť operačný zosilňovač, ako si základný prístup pre analógové design. Ide o [/quote] Po prvé, vďaka shashikumar.22 za odpoveď! Áno, mám silný understang základov BJT a FET. Prečítal som niekoľko kníh Behzad Razavi, Allen, šedá ..... Ale ja som nikdy byť úspešný navrhnúť bandgap. Výstupné napätie nie je môj požadovanú hodnotu. Pri návrhu som sa nikdy za nonideal dopad, ako offset operačný zosilňovač, nesúlad, atď. Musia byť tieto nonideal tie považovať za ?????? Ako zvážiť tieto? Ďakujem vám! S pozdravom

Skúška dobrý dizajnér je, ako sa stanovuje ich zlyhanie. Získanie zlú odpoveď od počiatočnej bandgap dizajn, je rovnako bežné ako vidieť detaily nepresnosti v SPICE model. Ktoré sa očakáva ešte v "digitálnej" Foundry PDKs, kde nikto si myslel, že parazitné PNP bude ocenená analógový prvok, napríklad. Nezhoda nezabráni vám nájsť prácu napríklad iba z nálezu mnohých rovnaké. Musíte pochopiť, ako znížiť alebo vyhnať nesúlad. Ale možno problémy sú naozaj výzvou vytiahnuť svoj vlastný dáta zariadenia a overte, že ste nielen obeťou poloprávd a jasných klamstiev, v modeli súbory. A potom si z nich prerobenia práva, kde sa počíta.

[Quote = dick_freebird] test dobrý dizajnér je, ako sa stanovuje ich zlyhanie. [/Quote] Teraz mám otázku: Mám, ako opraviť tieto poruchy, čo budem robiť opraviť tieto chyby? Vďaka !!!!!!!!!!
Nezhoda nebude brániť vám nájsť prácu napríklad iba z nálezu mnohých rovnaké. Musíte pochopiť, ako znížiť alebo vyhnať nesúlad.
Vďaka dick_freebird pre detail vysvetľuje. Takže chápem to, čo ste povedal takhle: predtým, ako navrhne tomto okruhu, musíme napísal niektoré rovnice o vlastnostiach a nonideal dosah (rovnako ako offset \ hluk ...) na výkon. A potom podľa týchto rovníc možno vybrať nejaký operačný zosilňovač a navrhnúť obvod.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back