USB1.1 cez klásť

B

brmadhukar

Guest
Nazdar,
Som USB1.1 Scanlogic pomocou zariadenia na prenos dát.Som schopný preniesť na menej ako 1 MB / s, hoci spec hovorí 12MB / s pri plnej rýchlosti režime.Moje dáta strane čaká na ACK signál po veľmi dlhú dobu.Ako môžem debug tohto problému.
TIA
brmadhukar

Môžete pochopiť USB spec viac.

Zariadenie pošle čo najskôr.

USB host je pomalé, ak strata timeing pre prenos ....

8 Mbit / s je maximum možného pre EZ-USB využitím MS-Windows PC.

Nazdar,
Existujú nejaké postupy, ktoré majú určiť, či je USB zariadení plnia optimálne.Existuje rozdiel medzi izochrónne priepustnosť a Bulkmode prevod priepustnosť.

Testovanie logických zariadení dát listu hovorí, že maximálne 12 Mbps, je to možné.Ebven 8M je pre mňa OK.Avšak na mojej cieľovej strane som čakal na signál ACK tak obmedzenie sa zdá byť z PC boku.USB Host Controller majetku ukazuje pásma vo výške 10% na okná Vlastnosti stránky.Ako môžem zlepšiť situáciu.

brmadhukar

Nazdar,
Musím skontrolovať na cieľové strane USB a zistil, že je to čakanie na ack 90% času.Vodič na hostiteľskej strane (API volania) Zdá sa, že prijmú 900us pre každého prevodu.
brmadhukar

brmadhukar Napísal:

Nazdar,

Existujú nejaké postupy, ktoré majú určiť, či je USB zariadení plnia optimálne.
Existuje rozdiel medzi izochrónne priepustnosť a Bulkmode prevod priepustnosť.Testovanie logických zariadení dát listu hovorí, že maximálne 12 Mbps, je to možné.
Ebven 8M je pre mňa OK.
Avšak na mojej cieľovej strane som čakal na signál ACK tak obmedzenie sa zdá byť z PC boku.
USB Host Controller majetku ukazuje pásma vo výške 10% na okná Vlastnosti stránky.
Ako môžem zlepšiť situáciu.

brmadhukar

Vďaka za vstupy.

Já jsem za použitie hromadného prevodu režimu a že neexistujú žiadne iné zariadenia.Já jsem dostat nulu NACKs.

Bych sa mal zmeniť na iný režim pre zvýšenie througput.

Ne, já si to nemyslím.ISO je určený len pre realtime dáta, ako sú audio alebo video.
Pre ISO nie je chyba kontroly tak je to snáď nie je to, čo potrebujete.
A Přeruąovací therible je pomalé

Skúste použiť viac Urbs k zvýšeniu datarate vo vašom vodiča.
Príklady možno nájsť v Walter Oney
na "Programovanie Windows Driver Model"

usbman

Nazdar,
Thnx za komentáre usbman.

V súčasnej dobe som pomocou hodnotenia coipy z Jung vodič súpravy.Je to dôvod na pomalé data rate?

brmadhukar

Ahoj USBMAN,
V našom systéme, som pomocou hromadných prevodom Spôsob a veľkosť paketu je 64b.ale paket je prenášaný na 1kHz sadzba (?).My sme získali SOF ms od každého vodiča.Ako môžem vypnúť na hostiteľskú stranu.
TIA
brmadhukar