USB napájanie AM / FM radio

K

kevin83

Guest
Zdravím všetkých,

Najprv by som chcel pozdraviť všetky inžinierske enthusiatic tu, je to taký pekný fórum s toľkými aktívnej vysielania a veľký užitočný Spoločenstva vidím.

I hav malých projektov v mojej mysli a dúfam, že u chlapov mi môže dať pár rád.Tu je popis projektu, malých, čo chcem urobiť.

"Napájané cez USB AM / FM rádio"
-Malé AM / FM rádio s reproduktorom
-Schopný až moc w USB / o detekovaný ako pamäťové zariadenie. (To je nt by malo zariadenie pre ukladanie ba), i już potrebujú napájanie z USB napájania AM / FM rádio n hrať to, keď som zástrčku do USB.

Nie som si istý, či je to uskutočniteľné ňu neviem čokoľvek zápas usb / pc programovania, naozaj dúfam, všetky expert tu môžete mi dať UR vedenia.Ďakujem vám ...

Citácia:

Okrem dátového spojenia, USB ponúka 5 / - 0,25 voltov k moci inak nemotorové zariadením alebo na nabíjanie batérie vo vlastnom pohonom zariadení.
Radič USB alebo rozbočovač je potrebné na napájanie jednej jednotky zaťaženia (100 mA, nízka záťaž).
Voliteľne môže sila až 5 kusový (500 mA, vysoký výkon zaťaženie).
Spec mlčí o strednou záťažou, tak sa domnievam, že zdroje sa zaoberajú len dva prípady.
Buď zaťaženie je nízka (ako klávesnice alebo myši), alebo s vysokým výkonom (ako iPod alebo PDA).

Tu to je usb pinout
zľava doprava
1 VCC Červená 5 VDC
2 D-White dát -
3 D zelená Data
4 GND Čierna Pozemná

a môžete používať silu bez využívania dát a počítač nemôže detekovať všetky pripojené hardware
majú pekný prácu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back