USB Flash Drive informácie chcel?

C

cyberrat

Guest
Dobrý deň, neviete niekto, kde by som mohol získať informácie, schémy, atď navrhnúť USB flash disky? Akákoľvek pomoc ocenil, Roland.

V podstate budete potrebovať veľkú flash pamäť a radič. Mali by ste sa pozrieť na špecifikáciu USB zariadenie pre ukladanie dát. ASIC ASIC

Ako sa dá vytvoriť zariadenie, ktoré používa Compact Flash kartu pre uloženie dát a potom je abstraktná uložené dáta do rozpoznateľných súborov systému Windows pri pripojení cez USB. Presne tak, digitálne fotoaparáty robiť. - Jayson

[Quote = Jayson] Ako sa navrhnúť zariadenie, ktoré používa Compact Flash kartu pre uloženie dát a potom je abstraktná uložené dáta do rozpoznateľných súborov systému Windows pri pripojení cez USB. Presne tak, digitálne fotoaparáty robiť. - Jayson [/quote] je nutné, aby zariadenie bolo kompatibilné so špecifikáciou Storage Class. Potom sa prístroj bude automaticky rozpoznaný ako pohon pre všetky Win OS> Win98. Trieda spec hovorí, ktoré požiadavky sú nevyhnutné pre podporu. Philips ako príklad, že použitie PDIUSB12. usbman

Máte odkaz na túto appnote Philips? Domnievam sa, že súborový systém je nezávislé na operačnom systéme, a že konkrétne vodič vlastne robí konverzie, ale môže byť prístroj z existovať ako dva prípady, keď jedna inštancia je ďalšie aplikácie, a druhá je ukladanie inštancie? - Jayson

Dovoľte mi vysvetliť ešte viac, mám kolegu, ktorý chce používať flash disk (podobne ako USB konektor na palice), s niekoľkými drobnými úpravami, aktualizovať softvér v hlavnom procesore jeho vybavenie. Ako softvér sa aktualizuje pomerne často, je to považované za najlepší spôsob. To, čo chce urobiť, je mať niektoré ďalšie obvody na to, aby z neho zavádzať, a automaticky spustí prenos dát do zariadenia. Veľkosť nie je problém, ako 16MB bude stačiť, ale viac je vždy vítaná. Roland. PS Osobne som žiadnu predstavu o tom, ako to urobiť, jej cez hlavu ...

Existuje niekoľko spoločností, ktoré majú cca popisujúci USB flash disky. Pozrite sa na Cypre a ST webové stránky, kde si môžete stiahnuť schémy / firmware pre hromadné storage zariadenia. h ** p: / / www.stmcu.com/inchtml-pages-st7265_pfd.html h ** p: / / www.stmcu.com/inchtml-pages-st7scr_evb.html pozdravom NTfreak

To je "OTI" USB flash ovládače špec. a schematické. Môže byť niekomu pomôcť.

Ahoj, čo je dostupné veľkosti USB flash disku v MB a zodpovedajúce ceny na trhu. Uveďte prosím minimálnej ceny USB flash diskov, najmä Číny sa. Ak môžete, prosím napíšte cenu americkej $ $ s. Vďaka vopred ........

V súčasnej dobe sú k dispozícii veľkosti USB flash disku je z 8 MB na 1 GB. Myslím, že cena každej veľkosti veľmi líši ako predajca. Od $ 10 do 300 $?

Ahoj Myslím, že pomocou www.jungo.com je užitočné pre pomoc a softvér v analógových zariadení stránke nájdete príklad s schémy a PCB použil USB2 CY7C68013. Ak sa vám nedarí nájsť to môžem poslať ho pre vás.

K dispozícii je kompletné riešenie, vrátane shematic a kód na stiahnutie AERA našich webových stránok. Obvod je jednoduchý, ale potrieb programovanie schopnosti zaistiť stabilný a rýchly. Mike --------------------------------- www.ezpcb.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back