urgentná Simulink, matlab

F

fakeha_s

Guest
chcem navrhnúť Simulink model takto
dať obraz vstup do CRC generátora bloku (k dispozícii v Simulink)
Rád by som tiež zobraziť tento obrázok (povedzme, keby som mal pre zobrazenie signálu by som použil
osciloskop) ďalšiu CRC generátor blok bude trvať 48 bitov obrazu a výpočet CRC
bude produkovať výstup (image CRC bitov)
Teraz chcem pridať hluk zase chcem zobraziť výstupného obrazu, v tomto bode
ako prejsť oprava bloku znova prezrieť opravené obrázokAko zobraziť obrázok graficky a je tiež možné zobraziť kúsky obrázku
vo vektorovej forme na rôznych príkladoch som sa zmienil,
je možné určiť dobu, ktorú každý blok
produkovať výstup a ako sa môžem poskytnúť obrázok ako vstupné

Verilog súbor môže byť použitý na vytvorenie modelu Simulink
akýkoľvek iný nápad, môžete navrhnúť

Existuje široké spektrum disciplín sú k dispozícii v Simulinku

nazdar,
Áno, to je možné robiť všetko v Simulinku, ale myslím, že je to trochu zložitejšie na zobrazenie obrazu s CRC.Tiež sa vám len snažia porozumieť pomocou CRC obrázok ako zdroj dát, ak ste, že je jednoduchšie použiť nejaký náhodný zdroj dát, a to na CRC, a to ur experimenty na to.

do ur druhý dotaz, môžete sa podhodnotiť celý obrazových dát do pracovného priestoru a plot z matalb príkazového okna ..

do ur tretiu otázku, ani potuchy, čo znamená ur ním.

I imge načítať súbor v prostredí MATLAB a hovorím tento súbor z pracovného priestoru bloku v Simulinku, teraz obraz je trojrozmerný, ako dať ako vstup do CRC bloku, by mali obrazové dáta vstupu bloku v riadku, takže crc možno vypočítať a pridaná obrazových dát sa teraz, keď narúšajú obraz a použitie CRC detektor bloku dáva obraz bitov na výstupe z týchto bitov chcem pre zobrazenie grafického obrazu, ktoré by boli narušené teraz odovzdať tieto kúsky zablokovať opravu chýb, ktoré by opraviť chybu Teraz opäť chcem zobraziť obrázok, ktorý by bol pôvodnýZnie 1 minúta:I imge načítať súbor v prostredí MATLAB a hovorím tento súbor z pracovného priestoru bloku v Simulinku, teraz obraz je trojrozmerný, ako dať ako vstup do CRC bloku, by mali obrazové dáta vstupu bloku v riadku, takže crc možno vypočítať a pridaná obrazových dát sa teraz, keď narúšajú obraz a použitie CRC detektor bloku dáva obraz bitov na výstupe z týchto bitov chcem pre zobrazenie grafického obrazu, ktoré by boli narušené teraz odovzdať tieto kúsky zablokovať opravu chýb, ktoré by opraviť chybu Teraz opäť chcem zobraziť obrázok, ktorý by bol pôvodný

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back