uregnt o GDS

C

crinud

Guest
Som GDS súboru. Ked som importovať gds2 súbor do svojho nástroja, ako sa dozviem, na WHT technológiu, ktorá je gds2

Náhodné GDSII súbor neobsahuje takéto informácie, ak nie je text v rozvrhnutie, ktorá identifikuje proces. Môžete skontrolovať stream Prihlásenie pre pohodlné zoznam toho, čo GDSII vrstiev súbor používa, a potom si prezrite rozvrhnutie, aby sa pokúsili prísť na to vrstvu definície.

Ak ste skrze s sram.gds2 súbor som importoval celý gds2 file.and musím povedať tý e max k dispozícii informácie o SRAM, napr:. Tech, ktoré? , Nie bity?, Vrstvy, čokoľvek

Pri importe GDS, je nutné zadať názov knižnice. Vždy, keď vytvárate novú knižnicu, je nutné priložiť súbor technológií / lib. V opačnom prípade nemôžete vidieť všetky vrstvy v rozvrhnutie. Váš SAM nastavenia by mala byť správna, takže môžete importovať GDS2 k DF-II prostredia (layout).

[Quote = crinud] Ak ste skrze s sram.gds2 súbor som importoval celý gds2 file.and musím povedať tý e max k dispozícii informácie o SRAM, napr:. Tech, ktoré? , Nie bity?, Vrstvy, čokoľvek [/quote] Ak ste na tejto normy, bude musieť urobiť viac bolestivé cvičenia, možno aj niekoľkokrát zistiť GDS (podporované) Technológia info. Pozrite sa do CDS.log prvý, čo to hovorí? To by malo stačiť, aby vám povedať, čo treba robiť ďalej. Ale ak máte predchádzajúce skúsenosti s využitím icfb, mali by ste najprv nastaviť SAM env správne ako vysvetlil Kumar. Vyskúšajte, ak zistíte, že problémy vyvolávajú je tu znova.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back