upevnenie porušovaniu backend

A

asicengineer1

Guest
Ahoj, ja som predné designer, ktorý má záujem vedieť, P & R toku. Viem, že sa skladá z Floorplanning, umiestnenia, CTS a smerovanie väčšinou. , Ale nie som si istý, v akom okamihu, sú pevné nastavenie a držanie porušenia. Napríklad som spoznal, že inštalácie sú stanovené pred CTS sa a držte po smerovanie je hotovo. Neviem, či mám pravdu o tom tiež, môže mi niekto pomôcť sa s tým? Chcel by som vedieť, kedy je porušenie stále pevné a dôvodom, prečo je to, že určité fáze sa rozhodli opraviť. Vďaka.

máte pravdu. nastavenie je pevne stanovená pred CTS tj v umiestnení fáze, kedy hodiny cesty je ideálne. to je y nemôžeme opraviť držať. , Ale drží pevne stanovená po CTS, ale pred smerovanie. po dokončení smerovanie nemôžeme vkladať udržať vyrovnávacej pamäte.

Teraz môžu niektoré P & R nástroje používať hodiny skosenie opraviť nastavenie času porušenia. A niektoré lehoty, CKS, nová porušenie nastavenie času možno dôjde. Takže by nastavenie času porušovaniu znovu pevne po CKS. Ale len málo prípadoch, oprava nastavenia po porušení smerovanie.

Rovnako ako zaujímavá poznámka po strane - individuálnych stavebníkov blok môže vidieť zlyhá na vstupe do-flop a flop cesty k výkonu ich cesty blokov, pretože obmedzenia, ktoré boli použité na bloku. Tvorca blok potom je potrebné skontrolovať, aby časové obmedzenia na tieto cesty sú správne. Čoskoro na v pamäti vybudovať časového obmedzenia, môžu byť príliš pesimistické (pre istotu). Vzhľadom k tomu, TA výsledky stavia blok na čipe k dispozícii, potom obmedzenie, by mal byť aktualizovaný. Takže to, čo jednotlivé blok staviteľ môže vidieť za zlyhanie ich vstupné a výstupné cesty by mohli byť stanovené, bez toho aby museli urobiť ďalšie umiestnenie a smerovanie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back