Upevňovacie setup / držať porušenie na SoC Encounter

S

steven852

Guest
Po spustení SoC Stretnutie s optimalizáciou času, mám stále malé množstvo setup / držať porušovaniu opraviť. Sú okolo 20ps pre držanie a menej než 6ps pre nastavenie. Keď sa pozriem na časovanie správ, myslím, že porušenie držanie času môže byť stanovená ECO a rovnako ako inštalačné porušenia. Ale nie som si istý, že to je správna cesta k tomu, že od nástroj by mal byť schopný opraviť týchto priestupkov. Akékoľvek suggstions? Vďaka [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 56 minútach: [/color] [/size] Zabudol som povedať: Inštalácia a držať po dobu analýzy pred a po CTS CTS sú dobré. Ale setup / držať porušovaniu dochádza po trase po detail. Vďaka.

U porušenie uvádzajú možno ľahko stanovená ECO, zakaždým nástroj nesmie dať u najlepší čas, ale aj pohľad do hodnoty časovania porušenie 20ps drží a 6ps nastavenia, môžu byť stanovené pomocou techník, ako je zmena veľkosti bunky, vyrovnávacia vloženie ....

Dobrý deň au_sun môžete v detaile, ako prebieha zmena veľkosti buniek a vyrovnávacie vloženie? Máte opakovať rozvrhnutie bunky syntetizovať po zmene veľkosti vyrovnávacej pamäte a vkladanie? Dr.farnsworth

Jo, ja ich s pevnou ECO. Predtým som robil eko Po pridaní plniva. Pre niektoré z neznámych dôvodov, eko nefungovalo.

v ekologickej, technické zmeny poradia, aké parametre si stačí zmeniť? hmm, že by bolo pekné, keby niekto dokáže vysvetliť, ekologické kroky (flow) ... Vďaka, Prasad

Potom, čo som kopal hlbšie do ECO procdure, uvedomil som si, že sú oveľa súdiť. Dúfam, že sa niekto môže podeliť o svoje skúsenosti v tom ECO: 1. , Ktorý stanovuje ide prvý, nastavenie alebo držať? Základnou otázkou je, že pri stanovení jedného z nich, ostatní nie sú ovplyvnené významne. Táto veľká zmena je to, čo som zažíva: Môžem opraviť jeden z nich ľahko, ale ďalšie ešte horšie 2. ktoré poukazujú na opravu, alebo DataPath hodiny strom? Snažil som sa čo bolo v DataPath. 3. Ktorá voľba je lepšia, vkladanie nárazníky alebo zmenou bunky? Vďaka.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back