Univerzálne diaľkové ovládanie RF

H

hunter86

Guest
Ahoj všetci ................. Potrebujem informácie o univerzálnym diaľkovým ovládaním ... Chcem navrhnúť univerzálne RF diaľkové ovládanie, ktoré je možné ovládať TV, rádio a ďalšie zariadenia. niekto môže pomôcť u mňa ................

Väčšina elektroniky prístroja sú riadené IR. Takže je potrebné navrhnúť prijímači previesť vysokofrekvenčnú energiu do svetelných impulzov, ktoré prístroj rozumie. Na strane používateľov, musíte získať niečiu IC čip, ktorý má knižnica spotrebiče príkazy naprogramovať do neho. Čipy výstup je napätie, pulzný navrhnuté tak, aby svetlá IR LED. Miesto odoslania, že impulz k LED, môžete poslať na oscilátor RF. Oscilátor RF zapnúť / vypnúť, rovnako ako pôvodná LED robí. Možno budete chcieť použiť kryštál alebo oscilátor videl, na requency stability.

Vďaka biff4 .... Ak som použil IR prijímač, prijímač musí byť priama viditeľnosť na prístroja .. mám návrh IR prijímač pre každé zariadenie, ktoré chcem ovládať?, Alebo len jeden IR prijímač pre ovládanie všetkých spotrebičov. Ako metóda pre ovládanie ďalších zariadení s rovnakou frekvenciou, čo je UHF .. môže u mi vysvetliť?

Záleží na tom, či všetky vaše zariadenia sú v jednej miestnosti. Treba toľko prijímačov je potrebné, aby sa line-of-sight cestu pre všetky vaše zariadenia. Myšlienka je jednoducho vysielať bežné LR dát cez spojenie RF ...

Vaše ďalšie problém je poznať dátový tok, ktorý sa používa pre každú jednotku. Tie sa líšia v prenosovej rýchlosti a kúsky.

Mám problém, navrhnúť tento univerzálny diaľkovým pretože ja neviem, správne zapojenie a súčasti, ktoré možno použiť v tomto projekte ... som robil výskum, ale nie sú si, že okruh .... môže niekto pomôcť, aby mi webové stránky alebo niečo iné, čo mi môže pomôcť v tomto probléme ................. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 33 minútach: [/color] [/size] [quote = nadúvanie] Ďalším problémom je vedieť, dátový tok, ktorý sa používa pre každú jednotku. Tie sa líšia v prenosovej rýchlosti a kúsky. [/Quote] Ako odlíšiť to kúsky rýchlosti a rozhrania, ktoré sa na diaľkovom?

Ahoj všetci, im tiež robia rovnaký projekt na univerzálne diaľkovým, ale majú niektoré probelms v kódovaní PIC16F84 produkovať výstup 40kHz. môže mi niekto pomôcť s kódovaním tohto projektu

Dobrý deň, www.rf4ce.org Tie by mohli mať záujem na RF4CE. Jeho konzorcium vytvorené v June'08 skladajúci sa z niektorých vodcov, ktorí sú v médiách dávať dohromady špecifikáciu RF diaľkové ovládanie. Na webových stránkach tvrdia, že špecifikácie by mohli byť pripravený koncom roka. (Zaujímavé je, že Philips v tejto - ako to bolo Philips, ktorý vytvoril prvý Infared, IR5, zadajte údaje tiež Sony v tomto a Sony vydala RF diaľkový ovládač sú Bravia polovice minulého roka.). Veľa šťastia, Ian

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back