Unipolárne 4PH krokového motora

A

adi87

Guest
Dobrý deň. Chcem písať kód na ovládanie vstupnej frekvencie danej unipolárne, 4phase krokový motor pomocou mikroprocesora. Jedná sa o 6wired jeden. Prosím, pomôžte mi to isté.

V programe, ktorý budete písať, že? Assembler, C, C + +, základné, picbasic? Je to naliehavé? Príčina napíšem čoskoro v picbasic, ak nikto napísať skôr. Ale v podstate je nutné povedať mikro fázy, ktoré chcete presunúť, odporúčam "normálny krok" (záleží na tom, čo to čítaš hovoria, že sa líši) Každopádne, normálne krok je ten, THA ste "energiu" dve fázy každý krok, aby sa max pre uchovanie. Vaše krokovým motorom, ktoré majú 6 vodičov, je normálne, dva z týchto drôtov je na kŕmne motora alebo conect je 0 napätia. (Záleží na tom, ako conect vodiče) frecuency je vyrobený experimentovať, pretože každý je iný motora a tiež sa pohybuje diffents zaťaženie. Medzi jednotlivými krokmi, ktoré môžete urobiť slučku s veľkým množstvom páuz alebo robiť iné veci, ak budete používať len pre mikro ovládanie de krokového motora, myslím, že je jednoduchšie urobiť slučku, ak nie, treba robiť aj iné veci alebo micro bude mať plné ruky práce po celú dobu. dúfam, že vám trochu.

Strašne ľúto za neskoré odpoveď ... Rád by som to v C a môže u robiť za 8051 .... Môžete navrhnúť dobrú knihu, z ktorej sa môžem učiť montáž, programovanie ..????

Ahoj .. Má tu niekto mať kód v C pre embedded accelrating z krokového motora?

Hej ... tie jeho najjednoduchšie použiť, ak u microcontrollar 8051 ..... V prípade použitia u Keil softvér THN jeho nič BT pre nastavenie konkrétnych údajov, ktoré ur PIN .. Zdá sa mi ........ u HV Kolíkový spoločné ...... U povedal 6 pin celkom ..... Ak sa u chcú vedieť, ako určiť spoločné a druhá cievka číslo napíšem na u.let mi to teraz dostávame k bodu ..... Keil je softvér, ktorý podporuje mnoho vyšší programovacie jazyky pre programovanie MC .. C je tiež tu ... nastaviť pin 2 obyčajný dva ur zdroj napätia ... a ďalšie 4 pin na I / O portu 8051. dnes písať kód. Ak používate u svojho Keil rýchle písať codes.its navrhne súbor hlavičke .. pre rodinu ..... 8051 zaradila ...... len priradiť hodnotu ur treba povedať, rotácie .... u chcete otočiť jedným smerom .. potom kód bude .... niečo ako THT P1 = 0x01, / / ak u použitie P1_0 ,...,..., P1_3 pre 4 cievky mottor a P1 tu je známe, že kompilátor, pretože hlavičky súboru .. . Teraz zmeňte hodnotu, a priradiť je ur nutnosť. aby sa v hexadecimálnej 0001,0010,0100,1000 jedného smeru otáčania ...... u môže tiež používať funkcie oneskorenie za sebou .... ale oneskorenie funkcia nie je zahrnutá v Keil C knižnice ... u HV napíšte hlavičku v C, alebo sa ma .....

Ahoj skôr než písanie kódu pre riadenie pulz, zdá sa, dobré napísať jednoduchý obvod. Ako je generovanie hlavné pulz s frekvenciou dúfate použiť, a potom vygenerovať vlastné fázy pulzu pomocou jednoduchých logických hradiel NAND alebo tak, že meniče. Možno budete musieť iba ON / OFF alebo smer ovládanie programu MICO. Normálne ľudia kontroly, tak pre unipolárne, bipolárne alebo sekanie vodiča.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back