ULN pre použitie s LED displejom

T

Thelma

Guest
uln2003 sa vyžaduje, aby všetky particuylar Ic riadiť 7 segmentový displej v spoločnom anóda ...

display?

7 segment spoločná anóda LCD
displej?
display, you only need current limiting resistors for each segment in addition.

Ak je možná znamená LED
displej, stačí len obmedziť prúd rezistory pre každý segment naviac.

Mimochodom.Vy ste zrejme novým edaboard.

.

Prosím, pozrite sa na základe pravidiel a body kapitoly, najmä pokiaľ ide o nežiaduce crosspostings.

áno, som veľmi veľa nového do ll edaboard.i 'určite pozrieť Thro wat yu povedal.

znamená, keď som chcel len LCD displej.yu ako hovoril, že keď mám použiť obmedzujúce odpory fr každú ľad, mohol by som ťažko podať iba jednu digi display & môj návrh bude nakoniec simple.just snažiť pomôcť mi wat IC môžem použiť na zobrazenie číslice v 7 segmentový displej v spoločná anóda režim .. plz

Môžem vedieť, o aký konkrétny obvode budete používať s komponenty?

Mám návrh, že sa pokúsite CA3162 a CA316E.Jedná sa o monolitický A / D prevodník, ktorý obsahuje 3 multiplexed BCD výstup.CA316E je LCD ovládač, ktorý možno aplikovať pomocou LCD (pozri stranu 5 z pripojeného dátového listu).Priložený datasheet vám zobrazí aplikácie obvod pre LED, 7 segmentov a LCD.

Nájsť príloha nižšie sa dozvedieť viac o tom.
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

Som zmätená počasia u refring sú na displeji alebo LED displeje? ... Vždy keď .. ULN je Darlington usporiadanie vnútri a bude sa riadiť sedem segmentový LED displej priamo prostredníctvom svojich výstupov, kedy sú vstupy dodávané s "logikou Ahoj '. You môže sa tiež pozrieť na katalógový list v ULN pre bližšie informácie. Cheers

pranam Som veľmi jasné, že použitie uln2003, môžeme vodič sedem segment viedol, ale wat-li displej, ktorý používam, je spoločná anóda? je to možné?
a môžete mi povedať, ako zariadiť 4 sedem segment displeja.
Napríklad keď sa chystám používať 4 ULN a 4 sady 7 seg viedlo to, ako je možné prepojiť aj dizajn tak, aby môj proces práce s použitím mojej synchrónne a asynchrónne príkazy.

Thelma Napísal:

pranam Som veľmi jasné, že použitie uln2003, môžeme vodič sedem segment viedol, ale wat-li displej, ktorý používam, je spoločná anóda? je to možné?
a môžete mi povedať, ako zariadiť 4 sedem segment displeja.

Napríklad keď sa chystám používať 4 ULN a 4 sady 7 seg viedlo to, ako je možné prepojiť aj dizajn tak, aby môj proces práce s použitím mojej synchrónne a asynchrónne príkazy.

pranam LCD displeja, ktoré ste už poslať do súboru JPG je BCD na 7 seg právo?

Prvým bodom je, že budete požiadaní o ďalšie IC bez požiadavky na konkrétnu funkciu.Dokážem si predstaviť veľa.BCD na 7 segment dekóder by sme Jedným z možných funkcií.

Ako druhý bod, aj keď možno znieť prienik, som rád zdôraznil potrebu obmedzovania prúdu odpory pre každý segment conection, ktoré chýbajú v už 4 místný displej obvode.
rather than LCD
.

A napokon, je to pořád LED
skôr ako LCD.

pranam budeme vyžadovať žiadne obmedzujúce odpory pre každý úsek viedol k horieť v prípade, ak budeme používať ULN??Added po 2 minútach:eek:k FVM, prosím, naznačujú, mne jeden bcd až 7 seg dekodér a som dosť zmätený počasia použiť obmedzujúce odpory, alebo nie.
pretože keď sa chystám používať jeden displej rezistory sú potrebné vzhľadom na silnoproud, že bude display.but v prípade, keď i use 4 zobraziť dohromady Ja myslím, že by vyžadovalo odpor.

Áno .. musíte použiť odpory na každý segment pripojený k mikroradiče Pins.Hodnota závisí od napätia, ktorý používate.Použitie 5volts, môže byť zvolený 330e za dobrý výkon a životnosť.Na zdravie

Napr CD4543.

Keď je prúdové obmedzenie dosiahnuť na segment, by segment intenzita sa líši v závislosti na zobrazené údaje.

pranam as i use 4 disgit displeja, pridávanie obmedzujúce odpory by komplikácie mojej design.in, aby sa nad príde wat môžem robiť? /

Všetky segmenty budú pripojené v parellel vnútri 4digit LED displej modulu.Tak len 7 rezistory potrebné connec DTO jednotlivých segmentov.Thaze všetky.
Na zdravie.

pranam pořádku, jsem naprosto jasné, s ur nápady.
yu teraz môžete mi povedať, ako prejsť listoch generally.ie keď používam tak a tak Ic, môže aj zápas s ostatnými tak ans tak IC.Ako by som mal začať ako sviežejší?

Thelma Napísal:

pranam pořádku, jsem naprosto jasné, s ur nápady.

keď používam tak a tak Ic, môže aj zápas s ostatnými tak, ans tak IC.
Ako by som mal začať ako sviežejší?

pokuty napríklad keď ja som niekoľko IC v ruke relevantné pre niektoré funkcie / žiadosti povedať napríklad: LED displej.
ako predjedlo, ako by mal aj diagonise to??to je moja otázka.Pochybujem, že si môže aj cant robiť, keď som dostal schematický, ale hovorím Abt extrémne. Čerstvejšia ako ja, ako wud začať vykonávať túto činnosť tie jeho pokorná / maličkosť, že 90% prežúvavce inžinierov robiť.

betwixt jeho úžasné čítať tvoj explanations.i 'aj osoba, ktorá hľadá pre rovnakú vec Irshad wat robí okrem správcu, pretože som zatiaľ nie je jasný wat nastavenia som žiadal.
Bol by som naozaj vďačný, keby ste mohol navrhnúť na základe nižšie uvedených predmetov, ktoré som kúpil, aby viedla k žiaru.
1) 2 kohútika transformátory
2) 4 transoptory (mct6)
3) CD4053 (DIP), 74HC14 (DIP)
4) CD4543B
5) ULN2003A

sú vyššie uvedené som vyzvaný k horieť spoločná anóda LED 7 seg display.how bych proceed.schematic by bolo naozaj gud spolu s využitím IC na ktoré som using.please pomôžte mi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back