M
muck
Guest
Som začal nový dizajn s LPC2136 / 8 radič.
Môj problém je nasledujúci:
pre jednoduchosť som začal s blinky1 príklade Keil, že je vybavený MCB2130 palube.V nastavení projektu bol pre lpc2129.then som zmenil cieľ procesor lpc2138 ktoré je na palube mcb2130.A tiež meniť hlavičky vč.súbor lpc213x.h potom kompilovat.Ale keď som začala ulink stiahnuť kód, dáva divné chyby, ako je toto:
Nemožno zastaviť ARM zariadenia!
Prosíme, skontrolujte JTAG kábel.
potom ulink pripojenie na palube aborted.What môže spôsobiť to?Zkoušel jsem aktualizovať ovládače ulink Keil z webových stránok, ale nič nezmenilo.
Tiež som urobil všetko, čo ako blesk stiahnuť nastavenia 512k a tak ďalej ..
Ďalšia vec: Keď som sa na stanovenie cieľov pre lpc2129 sa debugger funguje dobre a poskytuje žiadna chyba,
aj keď sa čip mcb2130 na palube je lpc2138 ..!....?????
Pomôžeš mi o tomto probléme?
muck
S pozdravom a Veselé Vianoce!
Môj problém je nasledujúci:
pre jednoduchosť som začal s blinky1 príklade Keil, že je vybavený MCB2130 palube.V nastavení projektu bol pre lpc2129.then som zmenil cieľ procesor lpc2138 ktoré je na palube mcb2130.A tiež meniť hlavičky vč.súbor lpc213x.h potom kompilovat.Ale keď som začala ulink stiahnuť kód, dáva divné chyby, ako je toto:
Nemožno zastaviť ARM zariadenia!
Prosíme, skontrolujte JTAG kábel.
potom ulink pripojenie na palube aborted.What môže spôsobiť to?Zkoušel jsem aktualizovať ovládače ulink Keil z webových stránok, ale nič nezmenilo.
Tiež som urobil všetko, čo ako blesk stiahnuť nastavenia 512k a tak ďalej ..
Ďalšia vec: Keď som sa na stanovenie cieľov pre lpc2129 sa debugger funguje dobre a poskytuje žiadna chyba,
aj keď sa čip mcb2130 na palube je lpc2138 ..!....?????
Pomôžeš mi o tomto probléme?
muck
S pozdravom a Veselé Vianoce!