UcosII chyby kompilácie

K

kannan.k

Guest
Ahoj PPL, mám knihu UcosII a začal čítať knihy. , Ale nie som zostaviť jednoduchý príklad programu. Ja som vlastne pomocou Turbo C, keď v knihe odporúča verzia 4.5 .... Mám pripojený aj screenshot chyby a zdrojové súbory, ktoré užívam. Vzal som všetky hlavičkové súbory a dať ich do jednej zložky a som ich použitia. Čo sú to stále linker chyby .... Nie som oboznámený s týmito tak mohol niekto, prosím, pomôžte mi s kompiláciu? vďaka. Budem sa po viac informácií, keď budem musieť.

Kannan, Ste maintaing rovnakú adresárovú štruktúru ako tomu bolo pri ťažbe z CD? Kars

Ahoj Kars_jk, nie, ja nie som majú rovnakú adresárovú štruktúru ako v CD. Vzal som všetky súbory (zdroj a záhlavie) a dať ich do rovnakého adresára ako v súbore rar vyššie. Zmenil som cestu v hlavičke súboru. Sú to správne? Vďaka, Kannan.k rovnaký súbor v Rapidshare: http://rapidshare.com/files/25362680/ucos.rar

Kannan, myslím, že podklady uvedené v kóde, používa relatívnu cestu, ktorá odráža pôvodnú štruktúru adresárov. Ak ste zmenili umiestnenie súborov, budete musieť ísť a zmeniť umiestnenie súborov v kóde tam, kde odkazuje. napr .. v súboru môžete vidieť # include "../../ mcos.h "==> To sa týka starej štruktúry adresárov. Prosím zmeniť, aby odrážal nové umiestnenie súboru. Kars

HI, IAM tu prvýkrát forum.iam interserted v RTOS, som ucosii knihy labrosses.i čítal tú knihu. viem, že chcete urobiť nejaké príklady, ale Nemám žiadny softvér ani kompilátor praxi RTOS. Ak máte nejaké. Priložte, prosím na môj mail id kasanova_suri@yahoo.com Vďaka a ide Suresh Kumar

U môžete stiahnuť zadarmo prekladač od spoločnosti Borland. Otvorili svoje staré DOS verzia voľne. Starý DOS verzia je dostačujúca pre zostavenie UCOS. [Quote = kskr1004] Ahoj, IAM tu prvýkrát forum.iam interserted v RTOS, som ucosii knihy labrosses.i čítal tú knihu. viem, že chcete urobiť nejaké príklady, ale Nemám žiadny softvér ani kompilátor praxi RTOS. Ak máte nejaké. Priložte, prosím na môj mail id kasanova_suri (at) yahoo.com vďaka a ide Suresh Kumar [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back