užitočné: pomôžu analysize tento okruh

W

wonbef

Guest
Ahoj všetci, to je chopper stabilizované zosilňovač. Jedná sa o nízku offset, nízkošumový zosilňovače, v prostredí s vysokou presnosťou rozlíšení. pls pomoc analysize nulling princíp tohto zosilňovača a kľúčové technológie a dizajnu! Vďaka vopred. schéma je:
4_1179283941.jpg
[size = 2] [color = # 999999] Pridané po 5 hodinách 26 minút: [/color] [/size] to obvodov je podobná s ICL7650. CA a CB (cca 100nF) je externý nulling kondenzátor.

Keď som simulovať tento zosilňovač (v blízkosti slučky so ziskom 100), zistil som, že nemôže null offset. Prečo? tento obvod je zle? Súvisí to s procesom model (ja používam 3-UM-metal gate procesu )?... pls pomoc analysize tohto obvodu. manythanks. ide,

by mal byť jeden nulling AMP a hlavný zosilňovač, ako je uvedené v ICL7650, mám 2 otázky na túto tému CKT. 1. ale ur amp na ľavej strane (nulling zosilňovač?) má OSN rovnováhu diferenciálnej dvojice, tento zosilňovač má problém. 2. CA a CB pripojenie k substrátu NMOS v ďalšom AMP (hlavné amp?), Do prevádzky 3-U a proces? alebo ako je možné zmeniť substrát NMOS v Morden CMOS procesu.

1. meniče vstup nulling AMP a non-meniče vstup hlavného zosilňovača zlúčili do jednej, aby sa znížila hlučnosť, 2. CA nad CB je externý nuling kondenzátor, a pripojiť sa k podkladu NMOS (back-to je brána pripojenie), i simulovať tohto zosilňovača (v blízkosti slučky), zistil som, že nemôže auto nula. Prečo? Neviem. ide,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back