TV opraviť problém, help plz.

N

Naw_S

Guest
aj opravu národnej súbor programom, ktorý mal vertikálne problém, tam bola horizontálna čiara na obrazovke, aj zmena vertikálne cesta a výstup ic a tam bol nejaký zlý kondenzátor tiež, že televízia pracovala, ale obraz je oranžovočervená, já tried nastaviť premennú résister RGB a obraz sa stal o niečo lepšie, môže mi niekto povedať, ako vytvoriť obraz získať svoju pôvodnú farbu.

mohol by ste mi prosím povedať, čo je nám modelu a podvozok

Prepáč, že som si nespomínam, ako som už model návrat televíziu, ale to bol starý národnej televízie.

Myslíte si, nahradiť farbu IC?(LA72. ..) skontrolovať výstup vidieť, čo je priebehov vyzerať.Použitie farieb bar signál genarator.

milý priateľ, h-line a farebné problém nemožno spustiť súčasne som si istý, u ktorej DEGUASSING problém, Deguass TV, ak majú u deguassing mince, dúfam, že u chápem to.
pozdravy
ManojNaw_S Napísal:

aj opravu národnej súbor programom, ktorý mal vertikálne problém, tam bola horizontálna čiara na obrazovke, aj zmena vertikálne cesta a výstup ic a tam bol nejaký zlý kondenzátor tiež, že televízia pracovala, ale obraz je oranžovočervená, já tried nastaviť premennú résister RGB a obraz sa stal o niečo lepšie, môže mi niekto povedať, ako vytvoriť obraz získať svoju pôvodnú farbu.

Ako už bolo uvedené, že je Degaussing problém.
Myslím si, že buď zabudli pripojiť Degaussing cievky, alebo to bola odpojená náhodou pri opravách.
Alebo, chybné PTC v sade.pozdravy
sda

pravdu
Degaussing cievky, ale aj skontrolovať káble a nahradiť zle hľadá kondenzátory tiež kontrolovať napätie
ktoré r v krmive pre vinutia
pozdravy

to viete u servisný režim pre tento podvozok
Ak mi neříkej, já Wil informyou
pozdravy
Manoj
Naw_S Napísal:

Neviem, že servisný režim, jeho stará aj televízie si nemyslím, že to má servisný režim.

áno staré tv dont mať servisný režim, ale majú shecking uzlov napätia aj kontrola u vidieť behaviur obvode

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back