TV Horizontálne preklopenie

R

Roelescence

Guest
Ahoj všetci, Môžete mi prosím, pomôžte mi identifikovať elektronické súčiastky súvisiace s V-HOLD? Moja TV, nový model, jeho obraz stále mizerný horizontálne a nemôžem nájsť v-držať na diaľkovom ovládači ani na zadnej strane televízora, tak som sa rozhodol riešiť komponenty ale problém je, že nemôžem identifikovať komponenty súvisiace s v -drží. Prosím, pomôžte Ďakujem

Ak chcete odpoveď, že by bolo užitočné vedieť, aký typ televízora je. Je to LCD, Plasma alebo CRT, čo výrobca, číslo modelu a approcimate starobe? Brian.

to post schéma v obavy, že môžu byť užitočné

Môžete mať šancu potom. LCD a Plasma TV nekontroluje rovnakým spôsobom ako CRT a tam takmer určite by nemali byť kontrola skenovanie frekvenciu. Bez schémy nie je možné ukázať vám presne to, čo nastaviť, takže budete musieť dodržiavať tieto všeobecné zásady: Pozrite sa na krku CRT (tubulárna časť, ktorá vyčnieva dozadu z misy skla). Na ňom uvidíte zostavenie drôtených cievok tlačil do misy. Tam budú dva drôty mieri k horizontálnej skenovanie transformátora, ktorý je obvykle čierne a má jeden alebo dva ovládacie prvky na ňom (normálne "screen" a "focus") to nie sú tie, ktoré chcete. Zostávajúce dva drôty od cievky sú vertikálne skenovanie spojenie. Sledujte tieto chrbtom k tabuli crcuit a nájdete vertikálne koncový stupeň. Niekedy to sú dve výkonové tranzistory, niekedy moc IC s chladičom. Vertikálne oscilátor bude buď vo vnútri IC alebo z komponentov veľmi blízko k nej. Ak je ovládací prvok, ktorý možno nastaviť, bude v tejto oblasti. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back