TUSB3200 externé MCU firmware dizajnu

M

modulay

Guest
Ahoj všetci. Som navrhovaní AUDIO-MIDI rozhranie pomocou tohto čipu a TI MSP430 microcontroller ako systému hlavného CPU. Som pomocou usb sniffer pre ladenie: [url = http://www.totalphase.com/products/beagle_usb12/] Beagle USB 12 Protokol Analyzer - Real-Time Full / Low-Speed ​​USB 2.0 zbernice Monitor pre Windows, Linux a Mac OS X - úplná fáza [/url] Ale ja som len tak prekonať úspešne prvý prevod v zozname procesu (nastavenie, DATA a stav). Za to, že žiadne ďalšie prerušenia sú vyrábané (však, vidím udalosti na zbernici: reset, SET_ADDRESS žiadostí, atď) a ja neviem prečo. Možno, že môj kód nie je inicializovať TUSB3200 corretly ... Alebo možno som nespracováva správne RESET a pozastaviť udalosti ... Ja by som aprecciate žiadnu pomoc, odkaz ... S pozdravom. Jose

neboli použité tusb3200. , Ale môžete použiť JTAG z MSP430 pre ladenie kódu?

Ahoj, srizbf. Ja používam IAR Embedded Workbench pre MSP430, a reálny čas debugger nefungovalo dobre, kým som maskovaný SOF prerušenia na TUSB3200. Potom, čo urobil, že všetko vyzerá funguje, vrátane TUSB3200 prerušenia. Teraz môžem ísť o prácu v kontrolných prevody a zoznam procesu. Teraz nie je nutné použitie SOF ... budem ho používať s kodeky pre audio streaming, ale musím zoznam zariadení prvej ... SOF dochádza vždy 1 ms, tak to neznamená, že veľké zaťaženie CPU, ale to robí zrútenie systému: (

Ako už bolo povedané, nie je po použití tusb3200, môže aj nemôže poskytnúť potrebnú smer. ale ako som pochopil, že nie ste schopní vymenovať zariadení USB v PC. Dúfam, že to tak je. potom pod oknami, môže "usbview" zariadenia uvádzať výpočtom. zistiť, či je uvedená. si to s opatrnosťou Ako som už spomenul.

Hardware cvičenými Ja používam mi umožňuje sledovať všetok prevádzku na zbernici, a tak sledovať všetky kroky Vyčíslenie (na úrovni bajtov). SOF preruší mi nedovolili postúpiť, ale teraz sú maskované, ja začínam prekonať tieto kroky jeden po druhom. GET deskriptoru zariadenia žiadosti je hotovo. Nastaviť adresu žiadosť je hotovo. GET KONFIGURÁCIA Descriptor žiadosť 1 (9 bytov) je hotovo. GET KONFIGURÁCIA Descriptor požiadavku 2 (Celá konfigurácia EUROVOC blok: rozhranie, koncové body, atď) ... stále na tom pracujeme, ale ak mám odpovedať na žiadosť vysielajúcej množstvo požadovaných dát (všetky dáta, nie správne údaje) Pozerám sa, že vyšle GET STRING popisovač požiadavky :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back