TTL na CMOS naliehavú pomoc je potrebná

I

installer2001

Guest
Ahoj chalani, ako geniálne ru a plz plz pomôžte mi musím ur naliehavo viem, ako previesť na TTL a ECL ECL na TTL, ale chcem sa spýtať u chalanov, ako previesť na TTL a CMOS CMOS na TTL mám pripojené schéma prevodu TTL na ECL tak, že u mať predstavu, plz pomôžte mi. Boh vám žehnaj chlapci

CMOS na TTL: Tu je potrebné riadiť TTL s väčší prúd než CMOS môže dať, tak sme sa, že súčasné rozdelenie do viacerých prúdov:
41_1181243006.jpg
TTL CMOS:
30_1181243026.jpg

sa môžete obrátiť na digitálne elektroniky Malvína pijavice ... jasne vysvetľuje, prečo sa takéto spojenie vyžaduje vytiahnuť rezistor alebo delič napätia ...

Môžete použiť 74ACT 74HCT sérii logiku previesť TTL úrovne na úroveň CMOS. Nemusíte previesť CMOS úrovne na úroveň TTL, môžete sa pripojiť priamo na úrovni signálu TTL vstupy. S pozdravom [quote = installer2001] Ahoj chalani, ako geniálne ru a plz plz pomôžte mi musím ur naliehavo viem, ako previesť na TTL a ECL ECL na TTL, ale chcem sa spýtať u chalanov, ako previesť na TTL a CMOS CMOS na TTL Mám pripojené schéma prevodu TTL s ECL tak, že u mať predstavu, plz pomôžte mi. --- Žehnaj vy [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back