TSMC 0.35um ESD veľkosť?

W

whitewiz

Guest
Pre Power-rail ESD svorky obvodu (zo strany R, Moscap, PMOS, NMOS) pre návrh LNA, nemôžem nájsť papier o veľkosti. Ja som tak premýšľal, veľkosť svorky obvodu (TSMC 0.35um proces). Ďakujem Chris

RC rozhodol čas, kedy chcete, aby dodržiavali napätie. A posledná NMOS by mal byť veľmi veľký pre napätie, ktoré chcete prepustenie. Môžete sa rozhodnúť, veľkosť simulácie.

Ahoj whitewiz Vyzerá to nie je úplne rozumieť ESD spúšťanie pomocou tohto prístupu. Aby mohla byť bezpečnejšie, odporúčam vám nahradiť posledný tranzistor NMOS tranzistor s bránou pripojení k Vb, ktorý je potom typické RC brány spojené štruktúry, aby ste sa bližšie zoznámiť so základmi prvý. V opačnom prípade môže sa vám to nepodarí konečne v reálnom kremíka. RC časová konštanta by nemala byť menšia, aby mali dostatok času k vybitiu ESD, ale nie príliš dlho, aby neefektívne moc recykláciu v priebehu zapnutie / vypnutie a bolí PAD rozvrhnutie priestoru príliš veľa

Aký druh simulácie musím bežať a uvidíte, koľko času má môj LNA minúť? Ja som tak premýšľal, učebnice z RFIC (Lee) a návrhom analógových CMOS IC (Razavi) nie je zmienka o detaily a dokumenty taky. Ďakujeme Vám za Vašu odpoveď [quote = seanyang] RC rozhodol čas, kedy chcete, aby dodržiavali napätie. A posledná NMOS by mal byť veľmi veľký pre napätie, ktoré chcete prepustenie. Môžete sa rozhodnúť, veľkosť simulácie.

Myslím, že vidíte "ESD v Silicon integrovaný obvod" kniha. Môžete si nájsť svoju odpoveď.

Skontrolujte, či pre tento MingKerDou chlapa. Je to profesionál na ESD, a myslím, že je už teraz jedným z najlepších v tejto oblasti. Publikoval rad prác a patentov a jeho dizajn je oveľa praktickejšie než u iných návrhárov a výskumných pracovníkov. Dokumenty z tohto chlap vám môže pomôcť

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back