Trojfázový striedavý systém relé

N

neuralc

Guest
Ahoj, ja som návrh trojfázový striedavý systém (380 V), a ja som mal používať relé pre prepínanie fáz, ale normálne všetky relé 250V, ale dať do série s líniou, aké napätie by mali mať relé kontakty? Thx NeuralC

Ahoj Neuralc každý slušný AC stykač má 400VAC hodnotenie. Ja by som sa pokúsiť dať niekoľko kontaktov do série sa zdvihnúť blokovací napätie. Ak používate, povedzme, dvoch 200 V v sérii môže to skončiť s oblúkmi v oboch relé pri pokuse o vypnutie. S pozdravom.

podľa môjho názoru je možné mať dve relé 250 V v sérii pre zvýšenie napätia kapacitou až 380 V, ste navrhol, aby 1 megaohm zodpovedajúce odpor výkon v hodnotení Paralelné ku každému relé vyrovnať napätie medzi dvoma.

Stykače až 600 VAC, sú veľmi lacné v týchto dňoch, takže nie je potrebné používať žiadne relé (ktoré sa používajú pre nízke napätie signálu hlavne). Je tiež možné, aby pevné stykače tvoria dva SCR spojené chrbtom k sebe pre každú fázu. Pre 380 VAC, ktoré budete potrebovať SCR je dimenzovaná na 1200 alebo 1400 V, paľba doska pre tieto nie je ťažké stavať, takže ak máte stále záujem zaslať hodín.

Zdravím všetkých, mám použiť stykače v mnohých prípadoch a relé pre kontrolu. Ale v tomto prípade Staviam samostatný systém, so všetkým, čo vo vnútri, stačí len pripojiť motor a je hotovo. Serie relé s preradníky zvuk ma dobrá voľba .... Thx NeuralC

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back