Troble s kryštálový oscilátor

J

jeckson

Guest
Dobrý deň mám problém, o oscilátora súvisí s NE/SA615 prijímača. Pri spracovaní na 45 MHz je potrebné 44,454 Mhz kryštál od 45Mhz - 455 kHz = 44,454 Mhz, ale keď som pracoval na opravu frecuency na 38,9 Mhz kryštál musí byť = 38,455 MHz, ktoré som nenašiel. hodnotu 38,9 MHz-455 kHz = 38,445 Mhz. Je tam v tom kryštálu frecuency .. som potreboval kryštál .. Všetky informácie pre krištáľovo? Ďakujeme, že ste Jeckson

Dobrý deň, je nutné vyhľadať XTAL výrobcov / distribútorov, sú radi, keď si objedná špeciálnu relatívnu frekvenciu, ale musíte zaplatiť za that_often 10-20 dobu viac ako pre sériovo vyrábané exemplares :-(... Jednou z možností: [url ] http://www.wdi.ag/de/quarzfinder_crystal.shtml [/url] Otherweise opýtať pls IC predajcu / prepresentant, možno, že vie, dobré vyhľadávania vo vašom regióne ... K.

je treba hľadať XTAL výrobcov / distribútorov, sú radi, keď si objedná špeciálnu relatívnu frekvenciu, ale musíte zaplatiť za that_often 10-20 dobu viac ako pre sériovo vyrábané exemplares ... Jednou z možností: http://www.wdi.ag/de/quarzfinder_crystal.shtml Otherweise opýtať pls IC predajcu / prepresentant, možno, že vie, dobré vyhľadávania vo vašom regióne ...
Vďaka Karenz Ako o použití 3. harmonické kryštálu ..? Je, že všetky 3 harmonických frecuencies by mohli byť použité? Neviem, ako je tretia kryštál práce. S pozdravom Jeckson

Myslím, že aplikácia je určená pre okruh 3. podtext kryštálu, pomocou L2, aby sa zabránilo kmitanie na základné. Dá sa očakávať, že práca pre väčšinu tretej podtext zariadenia, ale mali by ste skontrolovať konečné funkciu obvodu a prípadne upravte hodnotu L2.

Ďakujeme, že sa Karenz pre 38,445 Mhz .... Ďakujeme, že ste Jeckson PS: MKO
Myslím, že aplikácia je určená pre okruh 3. podtext kryštálu, pomocou L2, aby sa zabránilo kmitanie na základné. Dá sa očakávať, že práca pre väčšinu tretej podtext zariadenia, ale mali by ste skontrolovať konečné funkciu obvodu a prípadne upravte hodnotu L2.
je v blízkosti krištáľovo možné? [/Quote]

:) TNX Jeckson! V blízkosti XTAL znamená, že niektoré iné (v blízkosti), príjem frekvencie rovnaké, ak frekvencia, alebo aj niektoré iné (v blízkosti), IF frekvencia (ak je váš filter, sú použiteľné pre to, jeho skutočné šťastie) na rovnakej frekvencii príjem ... K.

blízkosti XTAL znamená, že niektoré iné (v blízkosti), príjem frekvencie rovnaké, ak frekvencia, alebo aj niektoré iné (v blízkosti), IF frekvencia (ak je váš filter, sú použiteľné pre to, jeho skutočné šťastie) na rovnakej frekvencii príjem .. .
Úprimne povedané som nenašiel riešenie. Potreboval som 38,445 MHz kryštálu. Ak to nebola možná availbel 3. podtext .. ako 12,815 MHz alebo iného. Potrebné rady. S pozdravom Jeckson

12,815 MHz kryštál, nie je ľahké sa dostať. Ale veľmi časté a lacné kryštálov (už v mnohých balíčkov) je 12,8 MHz. Ak máte trochu, je možné pri umiestnení obložení kondenzátora v sérii s kryštálmi k zmene oscilačná frekvencia až 12,815 MHz, a vynásobiť 3 po tom. Konfigurácia Buttler je najvhodnejší pre toto.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back