Triak rýchlosti ventilátora

G

Gladis

Guest
Ahoj všetkým, Ako riadiť otáčky ventilátora [size = 6] (230) [/size] logické úrovni citlivé triak [size = 6] BT136D [/size] s UC PIC [size = 6] (16F72) [ / size]. Dobre oboznámený s PIC pomocou CCS kompilátor Tak Myšlienky sú dosť (kódovanie nie je problém) Vďaka vopred Gladis

Dobrý deň, môžete použiť bránu ovládať usng MOC 3020. Je len potrebné zistiť cez nulu a kontrolovať uhol firirng polovodiče. Ak chosse uhlom 180 poklesu finančného príspevku budete mať na starosti 0 V dlho decreasse uhol Tensio stúpa. Lepšie riešenie, ak používajú reguláciou PWM a 4 IGBT a definovať frekvenčný že chcete ventilátor beží, jeho drahšie, ale výsledok je najlepšie. Jedným zo spôsobov, alebo iné Odporúčam vám prečítať si niektoré electronis moc kníh. Potom by ste sa mali ľahko pochopiteľné. S pozdravom

Ahoj Ave_Rapina Vďaka za ur príspevok som už pomocou obvodu pomocou BT136D a nemôžem zmeniť. Takže pomocou MOC nie je vhodný pre mňa a tiež pomocou IGBT tiež nie je dobré pre mňa. Potom pomocou PWM je OK, ale ako? Ja používam rovnaký obvod pre žiarovku a môžem zapnite OFF ANF. Ale keď som pripojenie FAN nie je stále plnou rýchlosťou, aj keď žiarovka svieti úplne ....... FAN sa obracia veľmi, veľmi pomaly. Akýkoľvek nápad ????? Vďaka a pozdravom Gladis

Dobrý deň, Tento problém možno príkon ventilátora. Ak prúd je menší než ja lacthing na triak polovodičov dont zadať coduction. Druhým problémom je účinník ventilátora. Ak je na indukčné, keď môžete strieľať na uhle PROX z 0 na druhej strane z polovodičových nebude vyhodený, pretože corrent vo chvíli, kedy nie je nula a druhá simiconductor funguje. Na vyriešenie tohto možné ovládať uhol, alebo len jednoducho pokračovanie streľby brány do vodič môže byť schopný pracovať. Ak ste sfire s uhlom 0 dregress obvode sa usmerňovač nie je Ca / Ca okruhu. S pozdravom

Dobrý deň! Pozri Táto aplikačná poznámka firmy Microchip, myslím, že to bude pre vás užitočné. AN958: Low-Cost elektrickým sporákom, Ovládanie pomocou TRIAC ( www.microchip.com ). Ide.

Možno, že Microchip Microchip Aplikačné poznámky PICREF-4 - PICDIM lampa stmievač pre PIC12C508 AN599 - o hospodárení energií kontrolný systém vám pomôže

hai môžete použiť PIC Comparator prerušenia pre detekciu nulou. Ak vaša sieť frequncy je 50 Hz, polovica cyklu = 5ms v prerušení rutiny ... nečinnosti 2.5ms a Tigger Triac ... Teraz môžete získať polovičnej rýchlosti ventilátora Teraz som pomocou tohto prodect s 16f676 ide Latheef (sorry moja zlá angličtina)

Ahoj všetkým, vďaka za ur suggessions. Skúsim všetky tieto metódy navrhované u a štúdium dokumentov PDF navrhol sinsina je tiež nevyhnutné. Ja budem robiť môj názor ASAP pozdravom Gladis

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back