treba nelineárny model tranzistora

A

Abhishekabs

Guest
Ahoj priatelia hľadám nelineárny model po tranzistora. FHX 13LG z fuzitso. Jeho HEMT. Nenašiel som na internete zatiaľ. Tiež nie je v dátovom liste. Len s parametrom pre VDD - 2V a 10 mA Id je k dispozícii. Ak niekto má model, prosím nahrajte ju sem. Ďakujem.

Nie som si istý, či budete mať šťastie nájsť model, BECOS, fuzitso nikdy poskytuje Každá nelinearita modelu pre tranzistory.

U je možné vytvoriť približne nelineárny model pre ur transsitor Ur Self. Len meranie s-parametrov (pomocou) VNA, na rôznych miestach bias (najlepšie v blízkosti Q bod stanovený). Potom použiť všetky štandardné modelovacie software, získať nelineárnych parametrov pre ur tranzistora.

Viete, ako sa pripraviť prípravkov pre meranie parametrov S? Nikdy som sa snažil s parametrom meranie tranzistorov na VNA.

Pre measureing S parametrami presne, u potrebné navrhnúť skúšobného prípravku, ako je impedancia transformátora.

Máte nejaké správy alebo čítať dokument týkajúci sa svietidiel? Neviem, moc o tom.

Ďalšia vec, treba u tee zaujatosť. A silne odporúčame: cureful sa na jeho vlnenie, ktoré sa môže spáliť svoje VNA pri testovaní.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back