Transistor veľkosti

K

karthik167

Guest
Nazdar,

Potrebujem navrhnúť Phase-Frequency detektor pre svoj beh projektu.Po prehľadaní literatúry som sa rozhodol na úrovni tranzistora schému Chcem používať.Ale nie som si istý, ako sa rozhodnúť, šírka každého tranzistora?Môže mi niekto prosím ukázať počiatočný bod v útoku tohto problému.Nie som si istý, kde začať?

Vďaka,
Karthik

PS: Chcel by som byť using kadencie pre moje simuláciu.

Dám vám jeden webovej stránky pre váš odkaz.
http://www-unix.ecs.umass.edu/ ~ ptsai / PFD.htm

neeolee,

vďaka za odkaz, ale moja otázka je iná.Já bych se s použitím dynamickej logiky PFD a chcel by som vedieť, ako sa rozhodnúť, veľkosť jednotlivých tranzistorov na optimalizáciu rýchlosti / oblasť / výkon.

u nemôže byť veľkosti tranzistorov pre všetky tri oblasti výkonu a otáčok v prvej case.u potrebujete k ur špecifikácie right.then-li u potreba väčšiu rýchlosť, potom je viac ako veľkosť minimal.be pozor vyvolať u môžete urobiť len do oneskorenie neovláda vlastné kapacitné transistor.once vlastné kapacitné začína dominovať potom incereasing veľkosť tranzistorov povedie k väčšej delay.now u vidíte vymeniť, že keď sa zvyšuje u tranzistora veľkosti, je vedie k zvýšenie area.now prichádza až nízkym výkonom, u potrebu znížiť kapacitné na výstupe uzla, čo možno vykonať pomocou minimálnu veľkosť tranzistorov, kde stále required.so opäť u vidí kompromis medzi rýchlosťou a len power.so udržiavať tieto veci na pamäti, ako je čokoľvek.

pozdravy
Amarnath

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back