Transisters Ďalšie informácie

N

namit

Guest
Ahoj hľadám nejaké informácie. Pracujem na paralelný port pre pripojenie diaľkového ovládania. Som prišiel na to, že tranzistor, že musím použiť tento. Ale keď som išiel kúpiť nejaké tranzistory je tu toľkokrát
Code:
 VDS ID Ptot CHANNEL CASE STYPE -30 -3 1,65 P alebo N SOT223 50 13 60 T0220 0.2 035
Akékoľvek niekto pomôcť s ich významu ?

VDS = Vypúšťací-napätie zdroja (wotking votage) ID = mozgov súčasných Ptot = celková spotreba energie = Kanál, či P-kanál alebo kanály N (v závislosti na aplikácii CKT config) Vec = fyzická typu obalu uvedené hodnoty, musí byť min, typická a maximálnej hodnoty.

Vďaka za info a teraz ďalšie otázky, ako to zistiť, čo sa tranzistor potrebujem pre nasledujúce? Iv prípade, že paralelný port rozdá 5 V a má kontrolu vo chvíli, kedy v uzavretom okruhu prechádza 3,5 voltov. Aké sú čísla, ktoré by som mal hľadať?

Váš dotaz nie je clear.I nepochopil správne. Chcete prejsť na diaľkové ovládanie s paralelný port? uvedení v inom slova, je to, že chcete niečo na zapnutie / vypnutie (3,5 V) pomocou paralelného portu-5V. môžu u objasniť? [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 8 minútach: [/color] [/size] chk až listoch z BC547, SL100.

Áno, presne to, čo chcem robiť. Pomôžeš mi s tým? Viem, že potrebujeme transisters (ale nie ste si istí, aký typ) a treba odporcovia odstúpiť z 5V na 3,5 V

Tu sú okruhy. Prvý z nich je jednoduchý a druhý je lepší, pretože zabezpečuje izoláciu medzi vaším počítačom a vonkajšom obvode. Môže byť, môžete sa pokúsiť s prvým, ako stačí bežne dostupné trans a res. ide,

To naozaj pomôcť plnej Díky moc za to pôjde a bude si prečítali o tom, ako odporcovia prácu a číslo, ktoré sa von. Ešte raz vďaka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back