Ľudia, ktorí uvažujú o použitie tis metóda by mala byť informovaní o vážne bezpečnostné problémy.Vo väčšine krajín bezpečnostné zákony vyžadujú, aby pri použití obvode takhle celú ponuku a obvod sa právomoci musia byť úplne uzatvorená v dvoch samostatných vrstiev izolačných materiálov, ako sú plastové škrupiny.
To nestojí za svoj život zachrániť malé množstvo finančných prostriedkov.
Jeho škoda, že ste nahrať niečo, čo možno nájsť na webových stránkach mikročip.Tiež existuje niekoľko aplikácií.berie na vedomie, že tam môže tiež pomôcť vybudovať Transformerless napájania.
Tento okruh je dobré pre prúdy do 50 mA.Môžu dať vyššiu prúd, ale len na krátku dobu.
Veľa šťastia.
Já nevím.Myslím, že by ste mohli byť podceňujú niektoré výhody.Áno, máte venovať väčšiu pozornosť bezpečnosti aspekt, že áno, a vy potrebujete, aby sa starali o medzinárodné a vnútroštátne predpisy VUT v Brne som ušetril 800 dolárov na napájanie a 25 libier transformátora (náklady veľa loď) na 1,25 KW systém som navrhol bez transformátora.To možno urobiť, to má svoje nevýhody a adavantages.
Myslím, že najnovšie komentáre o nahrávanie súborov, ktoré sú k dispozícii inde na webe, sú trochu neskoro, keď príde na tento zápis.Páčilo sa niekto z vás obťažovať pozrieť sa na dátum Orignal post?Komentáre / otázky / odpovede na príspevky, ktoré sú po dobu 3 rokov, pravdepodobne nebude moc pozornosti od pôvodného plagátu.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.