tok navrhovaní LNA, ak nie je compenent v knižnici @ DS!

Y

yelso

Guest
ahoj všetci.

teraz som projektovanie LNA.

Mám list tranzistora a parameter S, ale tranzistor nie je v compenent knižnici @ DS.

Moja otázka je, ako to urobiť s @ DS v prvom kroku a tok projektovanie.

používať compenent S2P a potom importovať. s2p??
a ako navrhnúť zápas sieti? aj s compenent S2P??
a ako navrhnúť skreslenie sieti, pretože nemajú compenent?

zaviazaný u!

Pls.Pozrite sa na 1GHz LNA dizajn v príkladoch adresári.To dáva postup krok za krokom pre návrh LNA.Môžete pripojiť (Edit v compenent vlastností okna na 2 port blok) sparameter textového súboru. S2p blok a použiť ju.Bias návrhu siete je potrebné urobiť tým, že uvažuje sparameter meranie sa vykonáva na to, čo skreslenie podmienky (merané exampleSparameter @ Vds = 3V a Id = 60 mA).Hope this helps

thank u!

Viem, že sparameter sa meria v podmienkach skreslenia siete, ale ako pre použitie v @ DS?pretože máme len 2 port bloku.môžeme použiť iné tranzistory namiesto nej?

thanks again!

S-parametra je vaša potreba navrhnúť LNA.Vašou úlohou je zistiť, vstupné a výstupné zodpovedajúce siete na základe požiadaviek, ako je stabilita, zisku a šumového čísla.

U by nemali používať inú príčinu Transistor potom u S majú rôzne parametre.Čo u potreba urobiť, je lineárna analýza zosilňovač a nájsť optimálne Zin pre minimálne šumové číslo, S parametre sú dosť na to.Stačí použiť S2P 2 svorkovnicu na body Dáta v ADS.Vnútri je možné len u prejdite do priečinka, kde sa u svojho S parametre pre konkrétne podmienky, zaujatosti a robiť zvyšok analýzy.ADS knižnica modely sú úplne rovnaké, že práve vaša zložka model vyzerá ako tranzistor, a nie ako ten box pri využije.

Zaujatosť u spravodlivý potreba zabezpečiť Ic a Vče, u dont potrebovať veľa informácií o Tansistor za to, že datasheet je dosť.

thank u!

Potrebujem viac kníh o LNA!

Môže mi niekto nejaké skúsenosti papiere?

thanks again!

my msn: justbxz (at) hotmail.com

v Agilent Aplikačné poznámky
http://cp.literature.agilent.com/litweb/pdf/5952-1087.pdf

Príklady konštrukcie je v P.34

I am using ono sa vzdelávať nových zamestnancov.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back