TIRIS Texas Instruments RF-ID problémy

P

PaulHolland

Guest
Ahoj mám problém s Texas Instruments RI-CTL-MB6A-03 TIRIS Reader. Posielam zabalené, ktorý je platný v súlade s listami a odpoveď je zvláštne, a nie podľa toho, čo očakávam!. Kto je príklad kódu?. Chcem použiť balené-CRC režimu a nie ASCII režimu.

Dobrý deň, ak chcete použiť TBP (Tiris Bus Protocol), musíte zmeniť nastavenia RI-CTL ... Najlepším spôsobom, ako je stiahnuť Tiris Reader Utility (S2Util). Môžete si prečítať, ako používať tento prog. v priloženom súbore. Upozornenie: Po zmene nastavení je potrebné prepnúť na prvý kontakt DIP prepínača S1. Potom vypnúť / zapnúť napájanie. Via Tiris Utility Reader môžete posielať príkazy pre čitateľa, a ak zapnete Expert Mode (menu Zobraziť -> expertné režim), môžete vidieť, čo sendPC a odpoveď z Reader. Dúfam, že vám pomôže. Jursa

Použil som DOS utility a nakonfigurovať zariadenie pre režim paketov TIRIS 38400 N @ 8 1. Aj posielať pakety do jednotky s vlastnou CRC (kontrola), a odpoveď je to, čo očakávam. Čakám na príjem paketu odpoveď počnúc 0x01 soh a končiac 0x04 EOT ... Zdá sa, že prenosová rýchlosť odpovede sa líšia, ak sa pozriem na signál s oscilloscoop .... žiadne potuchy?

Ahoj Paul, to je pred mnohými rokmi, čo som použil DOS util. Používam len vyhrať. verzia. Ale čo viem je, že predvolená prenosová rýchlosť je 9600 N a 8 1 ASCII protokolom. Pre komunikáciu použitie konektora ST21. Servisný konektor ST23 už nie je podporovaný (od firmware V1.4 ďalej). Pozri priložený doc. strana 13. Myslím si, že ak všetky prepínače na S1 sú mimo CTL jednotka je v predvolenom nastavení a je platné, čo som napísal vyššie (predvolená prenosová rýchlosť je 9600 N a 8 1 ASCII protokol). Červená LED bliká (to ukazuje čítanie cyklus). Keď sa priblíži transponderu anténu a všetko je v poriadku zelenej LED musí svietiť. S Reader Utility môžete skúsiť pripojiť. Zvoľte Prevádzkový režim -> ASCII režim. Ak je všetko v poriadku čitateľ pošle jeho typu a verzie. Ak sa vám tieto informácie budete môcť pokračovať. Teraz vyberte Prevádzkový režim -> Config Mode. Po tejto utility Reader môžete vyskúšať vytknúť parametrov z EEPROM. V tomto režime je možné zmeniť všetky parametre. Napríklad prenosová rýchlosť, Com.Intreface, Com.Protocol a tak ďalej. Všetky zmeny sa zobrazí po písanie a prepínanie prvý kontakt DIPswitch S1. Jursa

Ahoj, vďaka za pomoc!. Aplikácia jeho použitie vo veľmi starých a musím zlepšiť a rozšíriť firmware :), takže to je dôvod, prečo je všetko tak starý :). vďaka.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back