Tipy pre začatie doska prinesie, a to ladenie

V

vikaskumar1983

Guest
Ahoj, ja hav práve obdržal vyrábaných rade všetky komponenty namontované. Teraz budem musieť začať predstavenstva bring-a ladenie, ale nemám potuchy o tom. Žiadam Vás pošlite mi nejaký dokument týkajúce sa tejto, na ktorú som si čítať a vie doska prinesie-up. Mám BDI2000 vysokorýchlostné rozhranie JTAG zariadenia. Prosím o pomoc. Vďaka Vikas e-con Infotech, India

Ahoj, našiel som to, možno to je to, čo hľadáte Je tu odkaz na "Príručky", že majú veľa informácií. Ide.

Ak by ste nám povedať viac o vašej doske, asi nikto nemôže pomôcť.

Jo, odošlite schémy a ich aplikácie tu niekto, či informovať vás, že tým, že krok za krokom postup vyšetrenia: D S pozdravom, Ramesh

existujú niektoré všeobecné veci, ako: 1. Skontrolujte, či komponenty so správnou polaritou (vizuálna kontrola) 2. Skontrolujte solderings so stereo optickým mikroskopom (20x-40x zväčšenie), najmä na jemné ihrisko kolíky IC. a oprava spájkovačkou 3. merania skratu pomocou multimetra na všetky sily koľajníc. (Niektoré jadra procesora sa zdá byť krátky CIRC, ale nie sú) 4. pripojenie laboratórne napájací zdroj s aktuálne limit, a merať prúd. zapnúť na krátku dobu a skontrolujte, či prúd je normálne / abnormálne. 5. kontrola kryštály a oscilátory s rozsahom. (Sine vlna by mala byť na kryštál pinov) 6.check autobusy s rozsahu, ak je prevádzka. najmä v tých autobusov, čo sa podieľajú na štarte. 7. ďalšie závisí na vašom systéme / doska architektúry. Prejdite na ďalší krok iba v prípade, theere nie je chyba v predchádzajúcom kroku.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back