Timemill & Powermill

C

cyteng

Guest
Ahoj všetkým,

Môže akýkoľvek PC softvér to samé
ako Timemill alebo Powermill?

cyteng

Áno.Avanti, Mentor, Nassda majú podobné výrobky pre Linux a / alebo NT.

Myslím, že Timemill a Powermill je stále najlepší.

Ahoj, Jaz
Mohl bys mi povedať meno podobné výrobky z Avanti pre Linux alebo NT?ako je podľa môjho názoru, avanti iba k uvoľneniu Unix platforme.
ďakujem ti

Nazdar,

hsim / Nasda, Star-simxt/Avanti, mach-TA/Mentor

S pozdravom,
Chyau

H $ im nástroj mať okno NT verzia a Linux verziu na PC.
nano $ im (= timemill VCS), synop $ ys produkt, majú okná 2000/NT,
Linux verzia

Myslím, že je najlepšie Hsim teraz v období kapacita, rýchlosť a presnosť.
Tím rozvíjať H * sim je veľmi rovnaký tím, ktorý vyvinul TimeMill a PowerMill 7 rokov predtým.

Hmmm ...rokov starú diskusiu ...hsim alebo powermill.Zaujímavé dost som veľký milovník hsim pre žiadny iný dôvod, ako vidieť to bolo niečo nové.Bolestivá skúsenosť ukázala mi, že aj keď obidva majú otravné nedostatky, Powermill
to môžem prekonať, Hsim
to nemôžem.
V prípade: PLL to.I simulovane rovnakú PLL na oboch simulátorov.Hsim bol pomalší, ale tie sú vždy vľavo s hlodavá myslenia, "možná hsim bol presnejší, to je dôvod, prečo to bolo pomalšie."Bohužiaľ tomu tak nebolo, ako Hsim konala v non-fyzický spôsobom.Navonok to vyzeralo dobre, ale vo vnútri VCO bolo oscilačné common-režime.Ktorý to neudělal v prízrak, hspice, alebo powermill.

A na tému Hsim vyvíjajú rovnakými ľuďmi, ktorí powermill ...ktoré používajú zásadne odlišné prístupy.Hsim používa heirarchical prístup, čo znamená, že ak máte rovnaké bunky (tj segmentovaných DAC, pamäte, digitálne časti) ušetriť veľa réžia, zisk a rýchlosť.Ale pre analógové obvody, ktoré majú non-opakujúce sa časti hsim zdá oveľa pomalšie.A ako je možné použiť na Linuxe (nanosim je v podstate powermill).Ja som ešte nie je úplne istý, že je lepšie powermill za všetko, ale aj NASDA nebol schopný pomôcť mi s správneho nastavenia.Dlhé a krátke, že je to ...Bol by som veľmi opatrný, keď niekto hovorí, že hsim je cureall simulátore.Ale nech diskusii pokračovať!

Neexistuje žiadny taký liek všetky simulátore.VCO obvod je veľmi analógové charakteru a Hsim nie je dobrým kandidátom v tejto práci.Vo vašom prípade si myslím Hspice je najlepší simulátor.Existujú vždycky obchodné kompromis medzi rýchlosťou,
funkcie a presnosť.Ako som už spomenul pred HSIM je najlepšie simulátora z hľadiska rýchlosti, kapacity a PRESNOSŤ kombinovať.Môžete
't použitia jediného okruhu porovnať.Aby bolo možné spravodlivo porovnať musíme využiť širokú škálu obvodov pre benchmark.Samozrejme v niektorých prípadoch Hsim nie je najlepšie, ale celkovo sa bije iné simulátory

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back