. TF ekvivalent v kadenciu ...

B

bharatsmile2007

Guest
Hi All In HSPICE. TF nájde pomer malé vstupný signál odolnosť voči malým signál výstupný odpor. Ako zistiť pomocou rovnakej kadencii? Vďaka

XF simulácie skúste: cdnshelp a MMSI 6,21 produkty strašidlo Manuály, hľadanie: XF 7. Prenosová funkcia Analysis (xf) HTH! erikl

[Quote = bharatsmile2007] Hi All In HSPICE. TF nájde pomer malých signálov odpor vstup do malého signálu výstupný odpor. Ako zistiť pomocou rovnakej kadencii? Vďaka [/quote] Nie som oboznámený s HSPICE (ale s mnohými ďalšími simulácie balenia) - však, ste si istí, že TF je naozaj Rin / Rout.? A čo zaujíma? Domnievam sa, že. TF ale bude malý signál prenosu Vout / Vin.

Ahoj erikl a LvW Vďaka za odpoveď je ur ... Chcel som zistiť, výstupná impedancia BGR (bandgap referenčné napätie) design.Can si pls dajte mi vedieť, ako nájsť výstupná impedancia BGR v kadenciu? Pls nájsť schéma BGR pripojený .... Vďaka ton ... :)
76_1233318755.jpg

[Quote = bharatsmile2007] Hi erikl a LvW Vďaka za odpoveď je ur ... Chcel som zistiť, výstupná impedancia BGR (bandgap referenčné napätie) design.Can si pls dajte mi vedieť, ako nájsť výstupná impedancia BGR v kadenciu? Pls nájsť schéma BGR pripojený .... Vďaka ton ... :) [/Quote] V každom simulačný program je výstupná impedancia obvodu sa nachádza v kŕmení prúd (AC zdroj) do výstupu a merania napätia vytvorené cez výstup.

Ahoj LvW, vďaka za odpoveď ... Ja sa pripojiť na ACM 1Amp na výstupe uzla, vykonávať simulácie a nájsť AC napätie na výstupe node.so vyzuť je napätie na uzla sám. Mám pravdu? Pls opravte IAM zle ....

[Quote = bharatsmile2007] som sa pripojiť na ACM 1Amp na výstupe uzla, vykonávať simulácie a nájsť AC napätie na výstupe node.so vyzuť je napätie na uzla sám. Mám pravdu? Pls opravte IAM zle ....[/quote] Áno, táto práca tiež (rovnako ako v simulácii xf), s. sim. plot nižšie:

Vďaka erikl .. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 5 hod 2 min: [/color] [/size] Dobrý den, Mohli by ste pls vysvetlite mi výhody a nevýhody nižšie okruhu? Vďaka
84_1233566786.jpg

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back