Testovanie Montované predstavenstva

S

sumavl

Guest
Ahoj všetkým, mám plnú zostavu doska, ja by som zmerať odpor medzi VCC (1,2 V) a GND na doske, ako zapnutie. Multimeter ukazuje čítania 20 ohmov. Všimol som si, zvyčajne napätie jadra na zem bude v rozsahu 20-100 ohmov, prečo tomu tak je? Z vyššie uvedených hodnôt, možno usúdiť, že procesor bude spotrebovávať prúd (minimálne) 60 mA (tj I = U / R, 1.2V/20) po zapnutí? 2. Ak vyššie uvedené nie je pravdivá, potom aké závery možno vyvodiť z vyššie uvedeného čítanie?

Viete, som narazil na doske pomocou ADI TS201 DSP, spec hovorí, že impedancia medzi GND a VCC by mala byť 50ohm alebo niečo takého, ale skutočná hodnota Aj opatrenia na palube medzi GND a VCC je len 8ohm. V tej dobe som si myslel, že musí byť krátky! Ale potom, čo skontroloval všetky možné krátke mieste, snažil som sa moc na doske, žiadny dym vôbec, a funguje dobre. ^ _ ^ Neskôr, viem, že impedancia meriame medzi GND a VCC je ekvivalentná impedancia mnohých napájací piny a krajín, je to paralelný hodnota všetkých napájací piny, a vyrovnali hodnota by mala byť menšia ako impedancia na špec. V Spec, mal by byť meraná impedancia medzi jedným PIN a GND. Navrhujem, aby ste si skontrolovali všetky možné krátke miesto, ak nie je krátka, potom si môžete zapnúť! Veľa šťastia!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back