test pozitívny skutočné nulové etapy SK v Sedra & S

L

leohart

Guest
Kniha však pre fázu SK, má pozitívny reálne nula na y = g / CGD, to je pre mňa prijateľný, ale tiež povedal, to znamená nulovú frekvenciu gm / CGD?
Všetci vieme, s = jw, tak ako je to možné? Nie je fyzický frekvenciu s = g / CGD (príčina w =- JGM / CGD)!

Snažím Gray kniha o tohle, to did't povedať, že je nula na frekvencii gm / CGD, ale namiesto toho sa tam bude nula na veľmi vysokej frekvencii (ne nekonečno frekv.) Táto doesnt zmysel mi vôbec, vyššia frekvencia .zvyknutý robiť s = g / CGD ...

Akékoľvek pripomienky od vás bude užitočné, THX!

leohart Napísal:

Kniha však pre fázu SK, má pozitívny reálne nula na y = g / CGD, to je pre mňa prijateľný, ale tiež povedal, to znamená nulovú frekvenciu gm / CGD?

Všetci vieme, s = jw, tak ako je to možné? Nie je fyzický frekvenciu s = g / CGD (príčina w =- JGM / CGD)!Snažím Gray kniha o tohle, to did't povedať, že je nula na frekvencii gm / CGD, ale namiesto toho sa tam bude nula na veľmi vysokej frekvencii (ne nekonečno frekv.) Táto doesnt zmysel mi vôbec, vyššia frekvencia .
zvyknutý robiť s = g / CGD ...Akékoľvek pripomienky od vás bude užitočné, THX!

ahoj, jfyan, thx for your comment
ale amplitúdu prenosovej funkcie je definovaná s komplexné premenné s = σ jw, v mnohých prípadoch w, budeme si predstaviť, časť od JW.
Ako u povedal, na frekv.sám, to je w, ale keď to v oblasti, mali by sme používať jw miesto!

Pólov a núl odkazujú na s-domain rovnako.
Ale skúste vykresľovanie amplitúdy a fázy (jw-gm/Cgd), a presvedčiť o tom, že to zodpovedá na nulu g / CGD, s amplitúdou gm / CGD * sqrt (2) a fázy 45 stupňov.

Takže, nulami teda nemusí znamenať, že existujú transimmison nuly, ale len dôsledky pre tam je s w (z) čitateľ?
Je-li w (z) je čisto imaginárny, máme tu nulu na niektoré fyzikálne frekv., Ne-li sme práve dostali trend reduing amplitúdy pri frekv.pohybujúce sa | w (z) |, ale to nebude nulová v | w (z) |

Napríklad s 1 / RC ako Čitateľ prenosu, je v doméne, by mali byť skutočné nulové w =- j / RC
, Ale v reálnom svete, je nulová frekv 1/2piRC, aj amplitúdy nie je nula tam
Mám pravdu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back