Teplota kontroly osiva / zariadenia propagátor

M

msm

Guest
Opäť jeho ročnom období, kedy som semená rastlín pre svoje prideľovanie. Už mám vyhrievané propagátor, ale prináša priameho ohňa, cez pôdu, bez regulácie teploty. Chcel by som sa zlepšiť nastavenie zavedením regulácie teploty v propagátor životného prostredia. Akékoľvek myšlienky na to najlepší spôsob prístupu k tomuto problému.

Ak sa spýtate radi, že sa z min a max spec, že ​​ľudia hovoria "Use mikrokontrolér", alebo "s PIC bla bla bla, môžete to ľahko urobiť ..." alebo tak podobne. Hovorím, použitie termostatu. stanovenie temp, ktoré potrebujete, a podľa toho nastaviť termostat.

Vďaka za Riki! Ak chcete byť konkrétnejší. Väčšina semien môže byť vyklíčili v 15 až 25 ° C rozsah. To, čo chcem dosiahnuť, je možnosť nastaviť teplotu v krokoch po 1 ° kdekoľvek v tomto rozmedzí. Myslím, že by bolo možné umiestniť snímač do propagátor zmerať teplota. Ale to nie je teplota, že semená sa stretli v pôde. To, čo som potrebné je teplotný snímač, ktoré merajú teplotu v hornej 5mm pôdy (s ohľadom na skutočnosť, že pôda je často vlhké) a zobrazí táto teplota na LCD displeji.

Len izolovať propagátor s polystyrén, najlepšie, ak máte polystyrénové krabice, ktorá bola použitá u niektorých balení. Predám miestností termostat, ktorý pokrýva, že rozsah a Stick snímača do pôdy. Ak chcete vybudovať jednu, veľa schém na nete, ale ak potrebujete rýchlo ... Pripojenie kúrenia pomocou termostatu.

No, ak hovoríme o LCD, nepotrebujete mikroprocesor. HEY ĽUDÍ, Micro je v poriadku! To znamená, že budete potrebovať temp čítanie, ADC, pohon, a to a to. Prejsť na mikrokontroléru časti a podlaha tento problém.

Koľko ste ochotní minúť? Môžete skúsiť eBay za "teploty". To vám môže dať nejaké nápady funkcií ceny vs. Dosah poznanie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back