Tepelná Riešenie problémov komponenty

W

Walters

Guest
Ako môžem sledovať nadol komponentu, ktorá je tepelne citlivý?
to robí hluk a vibrácie Ako môžem sledovať túto zložku nadol
pretože jeho týkajúcich sa tepla alebo chladu

Ako to mám urobiť niektoré základné tepelné odstraňovanie ťažkostí komponenty nadol?

http://www.chemtronics.com/products/americas/e/freeze_sprays.asp

echo47 Ako môžem použiť tieto zamrzne a spreje vypátrať zložky
že je termálne riešenie problémov zručnosti?

Ahoj Walters.
Myslím, že stačí používať veľmi malé K-typu termometer a meranie rôznych teplôt, napríklad v prípade zložky v chladič, atď .. Týmto spôsobom môžete zistiť, či prenos tepla pasta je naozaj pracuje, tepelné odpory, atď ..

Tiež som niečo opýtať na všetko, čo.
O teplo transfer pastu ....
Počul som, že tam je tiež druh prenosu tepla, ale pasta v spreji forme.Vie niekto, tento spray (aerosól) a kde ju hľadať ??????

S.

teplomer je riešenie problémov zariadenie vystopovať prvky?

Aké sú príznaky súčasti s termálnou problémy?

Zvyčajne sme sa postupovať nasledujúcim spôsobom:
S Thermo zbraň (prípadne fón je tiež dobré) si tepla (max 80 ° C), rôzne časti obvodu triyng nájsť oblasť, ktorá je chybná.
Ak ste našli oblasť, môžete použiť zmrazenie sprej na každý jednotlivý komponent záznam akékoľvek zmeny v reakcii na okruhu.
Je možné umiestniť presne každá jeho časť, pretože zmrazenie sprej je s malou trubku, ktoré možno použiť k priamemu sprej.

Posledná rada:
Pred trávil čas (a peniaze, zmrazenie nie je zadarmo!) Používať dobrý objektív nájsť studené spoje, na mojich skúseností minimálne 40 / 50% z TE zlyhania je dôsledkom studenej spoje).

Mandi

čo je studené spoje?

myslíš spájkované spoje, ktoré sú chladné?

Studeného spoja je spoločný s spájkou použitá bez fluxant, zdá nepriehľadné (matné), pretože spájka nie coleed nadol uniformely a nie je mokrý všetky medi.
studeného spoja boli bežné úlohy v Telefunken TV prijímačov približne pred 10 rokmi, zvyčajne pri príchode v laboratóriu Telefunken TV prijímač používa iba nástroj bol objektív a jasným svetlom.

Mandi

h ** p: / / pcdandm.com/pcdmag/mag/0506/0506bornoff.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back